Zobrazit plnou verzi příspěvku: Sheet Set Manager - strany xx/yy

mikeborecek
12.05.2017, 10:38
Zdravím, začal som trošku robiť so SSM a potreboval by som takú drobnosť.V SSM mám pár subset, ktoré obsahujú výkresy.Dá sa nastaviť cez field strany tak, aby  aby prvé číslo bolo aktuálneho výkresu a druhé číslo posleného výkresu v danom subset? Takže ak doplním výkres, tak sa to druhé číslo stále bude meniť podľa výkresov?Je to možné?

splonk
12.05.2017, 11:13
Myslite takoveto "starna xx z celkem YY"...?To nevim... silne pochybuju...SSM ma ale moznost automaticky vygenerovat seznam vykresu Vami zvolenych subsetu... a to je mozna jest lepsi funkce... s mnohem vic moznosti nez samotny vykaz poctu stran!vizte prosim na http://www.cad-notes.com/7-autocad-sheet-set-benefits/pod bodem c. 5... - dela se to celkem jednoduseZdravim a chvalim nsahu pustit se do SSM!!!

mikeborecek
12.05.2017, 11:39
JJ presne tento spôsob číslovania strán.Pozrel som si Tú tabuľku (Ďakujem za typ), ale na môj prípad mi to asi nepomôže.Ďakujem za pochvalu. Čo sa týka SSM, tak pre mňa je už plus to, že je to prehľadnejšie ako sa preklikávať medzi layout-mi.Dúfam, že dôjdem aj to nejakej samostatnej/dynamickej "tabuľky" popisu výkresu :)

PepaR
12.05.2017, 21:52
Dobrý večer, správce sady listů je docela fajn, měl však určité mouchy. Docela dobrý je i na automatické vyplňování razítek, viz AutoCAD ve stavební praxi, 5. díl.Váš problém jsem zahlédl na Autodesk fóru, ale řešení jsem neověřoval:Auto update page numbersSheet set manager and page numbering and syntax