Zobrazit plnou verzi příspěvku: Složky v okně "Projekty"

IvoBe
08.02.2013, 09:18
V okně projekty máme až stovky projektů. Potřebovali bychom je rozčlenit do složek... (nepoužíváme Vault).... nějaký nápad?

hoboj
08.02.2013, 09:30

Pokud nepracujete na všech projektech zároveň, tak je můžete z okna projektů smazat... Potom, až byste je zase potřebovali, tak stačí v okně projektů je opět načíst, ze složky ve které jednotlivé projekty máte ;) Nemusíte se bát, že by se něco změnilo. Nastavený projekt je uložen ve složce, kde jste ho vytvořili a v okně projektu je pouze odkaz na něj, který je uložen v dokumentech uživatel pc na systémovém disku. složky, jako takové v okně projektů nelze vytvořit.
hoboj2013-02-08 09:33:43

zdenek.trcka
13.02.2013, 10:19
Já se snažím mít v okně projektů pouze projekty se kterýma pracuju a ostatní mažu, v případě, že by jste nějaký potřeboval stačí kliknout na .ipj ve složce v které máte projekt. Co se týče složek tak to řeším standardizací názvů např. jméno firmy_číslo zakázky_obecný název, takže sice nemám složky, ale projekty jsou jasně řazený a není problém je najít.

horalek
13.02.2013, 13:35

v Inventoru se definuje cesta ke složce projektů. Je to složka, do níž se ukládají zástupci k jednotlivým souborům projektů. Pokud tohoto zástupce smažete (nebo přesunete), zmizí i z výběru v Inventoru a naopak. (Nástroje -> Možnosti aplikace -> Složka projektů)Berte to jako tip, jak se dá hromadně se seznamem projektů pracovat.Samozřejmě je možné tuto složku nasměrovat na server a řídit tak centrálně seznam projektů pro více uživatelů.Nicméně asi nejlepším způsobem je přechod na Vault, kde se standardně pracuje s jedním projektem.a nic se přepínat nemusí.