Zobrazit plnou verzi příspěvku: spolupráce - práce

José
04.04.2007, 05:15
Zdravím všechny vespolek.......hledám začínajícího projektanta (nebo studenta VŠ) na spolupráci při několika zakázkách....jedná se vesměs o jednoduché projekty rekonstrukcí a přístaveb rodinných domů, které nezvládám provádět. Měním obor podnikání a tyto, v nedávné době započaté zakázky, chci dokončit tak, jak se sluší a patří......děkuji za nabídky......

PepaR
04.04.2007, 11:23
Jedná se o vypracování dokumentace pro stavebni povolení nebo realizační projekt? Jak yb probíhala spolupráce a v čem přesně by spočívala?

José
05.04.2007, 05:13
Jednalo by se o zpracování projektové dokumentace pro stavební povolení. Tyto zakázky jsem před časem ještě přijal, část z nich dokončím sám, ale cca 2-3 zakázky bych z časových důvodů rád přenechal někomu jinému.S klientem je dohodnutá cena za projekt a nějakým způsobem je na nich započato s vypracováváním. Způsob vyrovnání mezi mnou a event.zájemcem o spolupráci se určitě najde. Nabízím možnost spolupráce i v budoucnu, s tím že při event. oslovení mé osoby klienty bych tyto klienty rovnou přesměroval na projektanta a sám bych vlastních projekčních prací nezúčastňoval.

Clifford
06.04.2007, 17:57
Ahoj,měl bych zájem pracovat v AutoCADu.Program jsem se naučil ve škole,ale potřeboval bych zasvětit do problematiky práce.Je to možné?
Prosím o odpověď na email:Clifford@seznam.cz

snek
08.04.2007, 21:58
ahoj. ja by som mal o to zaujem, som student stavebnej skoly, ak je to este aktualne, napis mi pls na fantazia.sro@centrum.sk. dik