Zobrazit plnou verzi příspěvku: Správce sady listů vs Vlastní hodnoty výkresu

PepaR
02.02.2007, 23:56
Dobrý den,
řeším problém tvorby šablony, kde bych chtěl používat do rozpisky automaticky generované hodnoty z polí. Byl jsme rozhodnut, že to provedu podle tipu: Zefektivnění práce v AutoCADu s využitím vlastností výkresu, ale  nyní váhám zda by správce sady listů a v něm nadefinované vlastní hodnoty nebyly přece jen lepší. Neporadil by někdo jaké s tím má zkušenosti?

Buba
05.02.2007, 09:18
Ja sa to snažím používať a celkom sa to dá. Zišlo by sa mi tam občas viac možností.
Viete si nadefinovať vlastnosti na úrovni hlavnej Sady a ďalšie na úrovni listu. Chýbajú mi vlastnosti na úrovni podsady. Vlastnosti potom používam na automatické plnenie razítka.
V AutoCADe 2005 je ešte zle zpojazdnený Automatický zoznam listov. Nepodarilo sa mi v ňom nastaviť vlastný vzhľad tabuľky. Síce sa to tvárilo a nechalo ma to nastavovať veľkosť písma a fonty, ale po refreshe mi to hodilo natvrdo pôvodný vzhľad. Neviem, či je na to nejaká utilitka, ktorá by to upravila, aby to fungovalo správne.
Ešte som narazila na ďalší problém a síce, keď chcete zmazať viac listov naraz cez zoznam v Správcovi a označíte si ich cez Shift a dáte DEL, tak sa Vám zrúbe AutoCAD. Neviem do akej verzie sa to takto správa.
Ak máte ešte nejaké otázky, tak sa kľudne opýtajte. Viac ma teraz nenapadá.

PepaR
05.02.2007, 17:03
Díky za postřeh... už jsme se rozhodl, udělám to vše přes sadu listů.