Zobrazit plnou verzi příspěvku: Štítek

dusek
01.07.2011, 13:08
Dobrý den,ve výkresu, v Načrtnutých značkách jsem si vytvořil štítek, do kterého jsem vložil pomocí příkazu obrázek bmp logo od zákazníka. V daném případě vše fungovalo ok, ale nastal mi problém v příštím výkresu. Když jsem chtěl zařadit výkres, tak mi to zahlásilo chybu viz obrázek. Smazal jsem tedy daný štítek, ale problém mi nezmizel. Příjde mi, že obrázky jsou někde nějak navazbené, ale nemůžu přijít na to kde. Nevíte někdo jak se toho zbavit?Díky mocV.D.


hoboj
07.07.2011, 09:11
Dobrý den, musíte přesunout obrázek. Já bych ho přesunul do základní složky Inventoru, kde bych si vytvořil adresář se značkami.
 
Pokud jste značku(štítek) smazal a pořád přetrvává problém musíte mít někde v uložené šabloně odkaz na tento štítek nebo obrázek... Obrázek na ploše není moc dobrá volba.
 
Zkusil bych změnit šablonu, podívat se jestli tam někde nezústala definovatelná značka, která po otevření nahlásí chybu, že nenašla cestu k předem zadanému příkazu(obrázku)

dusek
07.07.2011, 09:33
No, právě ,že já bych potřeboval vědět jestli to je někde uložený v paměti. Obrázky jsem přesunul do pracovní složky, ale i tak mi to hlásí danou chybu.Právě že jsme nevěděli co to udělá a z neznalosti jsme to udělali takto. Problém taky je, že mi nejdou zařadit výkresy vytvořené už s těmi problémovými obrázky.


Radek001
07.07.2011, 09:44
Pokud máte původní výkres i model uložen ve Vaultu, měl by tam být i obrázek. Zkuste dát u původního výkresu obnovit z vault, obrázek by měl být obnoven na původním místě. Radek

dusek
07.07.2011, 10:00
Výchozí šablonu výkresu mám uloženou na serveru. Šablona vůbec ve vaultu nebyla.