Zobrazit plnou verzi příspěvku: Tisk celobarevných výplní

Bulicek
19.06.2006, 07:09
Dobrý den, už si připadám jak  hovádko,   protože nic nevím.
Mám problém: Potřebuji tisknout kóty typu solid zárověň s funkcí tisku ve skrytém režimu. Tzn. že na jednom výkrese potřebuji jak celobarevné výplně, tak i část výkresu je 3D model, kde potřebuji mít skryté hrany. Když zadám při tisku skrýt hrany, skryje se i solid kóta (celobarevné výplně desky). Mám nějaké tušení, že by to mělo jít přes funkci rozvržení, ale nejsem si jistý. A za 8 let jsem funkci rozvržení nepotřeboval, tak jí ani neovládám. Tak se ptám, jak se to normálně dělá?
A ještě jedna věc: Co si myslíte o příručce Mistrovství v AutoCADu pro verze 2004 až 2006, Ellen Finkelstein. http://knihy.cpress.cz/Book.asp?ID=1401 Musím si asi nějakou příručku koupit a nevím jakou, na trhu jich je několik, snad má někdo zkušenosti a dobře poradí,
díky Aleš Bulíček.
 
 

Machacek
19.06.2006, 07:19
S tím solidem Vám bohužel neporadím. Možná zkusit něco s nastavením FILLMODE nebo TEXTFILL.
Že nevyužíváte rozvržení je škoda, je to velký přínos.
Ohledně knih už se toho tady napsalo hodně. Každý kdo kreslí v CADu by asi po ruce měl mít nějakou bilbli.  Mistrovstí v CADu je dobrá kniha. Já mám doma ještě knížku o CADu od George Omury.

Bulicek
21.06.2006, 10:24
Dobrý den,
rozvržení začnu používat, jakmile ho pochopím. Ale já sem snad rychlo-chápavej, tak to bude ok. Příručku jsem si objednal tu, co sem popisoval, snad sem udělal dobře a nebude to kniha plná slátanin.