Zobrazit plnou verzi příspěvku: Velikost výstupu výkresu na tisk

VVKOS
17.02.2015, 13:36
Dobrý den, mam takový problem když neco posílám na tisk cokoli klidně i jenom jednu čáru a nezáleží na jakou tiskárnu jestli na malou nebo plotter nebo jestli z toho dělám pdf tak má výkres při výstupu na tisk strašnou velikost tiskárně dlouho trvá než ho nahraje někdy hodí chybu nedostatek paměti atd... nevíte někdo čím to může být? jedna se výkresy které mají při výstupu od 100mb ale i 500mbděkuji za odpověď

johny
17.02.2015, 14:42
Asi byste neměl být tak skoupý na informace...- co používáte za cad...- co je to za soubor z kterého to tisknete (z nádstavby, z cizí aplikace, pocházející z dgn... nebo z prázdné originální šablony?)- jaký používáte pdf generator (ideálně interní?) dělají to všechny?- nemáte podložené nějaké rastrové velké obrázky, mapy, ole objekty...- zkoušel jste ten výkres vyčistit? dgnpurge? odpojit reference?- ideálně kdybyste ten nejjednodušší výkres, který tento problém nese, připojil na fórum.. (nebo na uložto a poslal link)- komplikované šrafovací vzory... gradienty?- tisk TypeTrue jako grafiku?- příliš vysoká rozlišení?

VVKOS
25.02.2015, 12:25
- tak dělal to autocad 2014- je to čistá šablona - itegrovana pdf tiskárna v cadu ale zkoušel jsem to i přes pdf creator- žádné obrázky nic prázdný nový výkres- samozřejmně jsem vyzkoušel čištěníproblém vyřešila přeinstalace Cadu uz to nedělá asi to byla chyba v programu.

johny
25.02.2015, 13:46
Pravděpodobně jste měl zanešenou výchozí šablonu. Chtělo to zkusit jinou šablonu...