Zobrazit plnou verzi příspěvku: Vstupní položkové pole

Carodej2
19.06.2014, 15:03
Dobrý den,můžu poprosit o ukázku Vstupního položkového pole (InputListBox). Nevím jak si navolit parametry pro výběr.Díky.J.B.

Navara
19.06.2014, 21:10

Buď se dá použít výchozí ukázka s použitím parametru (předpokládá se existence parametru s názvem Values s více hodnotami),[code]result = InputListBox("Select one item", MultiValue.List("Values"),  Values, Title := "Dialog Title", ListName := "Values list")MsgBox(result)Values = result[/code] nebo si navolit vlastní seznam hodnot[code]result = InputListBox("Select one item",New String(){"a","b"}, "a", Title := "Dialog Title", ListName := "Values list")MsgBox(result)[/code] 

Navara2014-06-19 21:19:19

Carodej2
20.06.2014, 09:27
Ještě bych potřeboval ukázku, jak si navolím (určím) parametry "a" a "b". Můžete mi to ukázat třeba na příkladu orientace výkresu (ThisApplication.ActiveDocument.ActiveSheet.Orientation = kLandscapePageOrientation).A ještě bych měl jednu prosbu. Dá se u okna InputRadioBox (vstupní pole s přepínači) nadefinovat ukončovací křížek (viz. obr.). Kliknutí na křížek se chová jako kliknutí na tlačítko ok (nezruší, ale potvrdí).Díky.

Navara
20.06.2014, 10:06
Snad vám to pomůže...[code]Dim currentOrientation = ThisDrawing.ActiveSheet.Sheet.OrientationDim orientations As String() = [Enum].GetNames(currentOrientation.GetType())Dim newOrientation = InputListBox("Select orientation for active sheet", orientations, currentOrientation, "Sheet orientation", "Select orientation")ThisDrawing.ActiveSheet.Sheet.Orientation = [Enum].Parse(currentOrientation.GetType(), newOrientation)[/code] To předefinování křížku nejde.