Zobrazit plnou verzi příspěvku: Vykres

Daniel Krafčík
17.01.2012, 09:33
Ked tlacim vykres v okrajoch mi vzdy vytlaci text: VYTVORENO VE VYUKOVEM PRODUKTU SPOLECNOSTI AUTODESK......vie mi niekto poradit, ze co mam urobit,aby mi to nevypisovalo?   

Vladimír Michl
17.01.2012, 09:50
Pokud používáte výukový produkt (studentskou nebo školní licenci), bude to vypisovat vždycky - je to součást licenční ochrany a nelze to odstranit.
 
Text se ale může objevit i ve standardní komerční licenci, pokud byla část modelu nebo výkresu vytvořena pomocí výukové verze. Při vkládání takového obsahu ale Inventor několikrát varuje.

maiklss
17.01.2012, 10:23
Zkus to  vyexportovat do DWG a vytiskni to  v mechaniclu nebo v prohlížeči.Pokud používáš ale studentskou verzi ke komerčním účelům tak porušuješ podminky.

Martin Madaj
17.01.2012, 14:09
Dobrý den,

pokud se tiskne A4 na standardní kancelářské tiskárně, tak s ohledem na okraje je možné, že se toto hlášení nevytiskne, ovšem za cenu oříznutí středicích značek rámečku. Jinak v PDF je možné text vypnout přes hladinu (pro každý výkresový list je jiná). S tím je samozřejmě spojeno vypnutí určité geometrie výkresu. Pokud tedy mizející geometrii umístíte do jiné hladiny, problém by měl být vyřešen (sám jsem nezkoušel).

Vladimír Michl
17.01.2012, 15:33
Problém je "vyřešen" daleko snáze dodržováním licenčních podmínek. Umělé obcházení daných omezení je tak trochu radou typu "jak zařídit aby mě nikdo neviděl když kradu kolo".
 
Nicméně chápu, že do "datové pasti" EDU licence se jednorázově může někdo dostat i nezaviněně a pak je třeba najít řešení. Doporučuji v tomto případě kontaktovat prodejce.

Martin Madaj
17.01.2012, 15:40
Tímto jsem nikoho nemínil navádět k porušování licenčních podmínek. Pouze jsem zodpověděl na dotaz (informace uvedené v odpovědi si navíc každý může velice lehce zjistit sám). Zakladatel dotazu ať s informací naloží, jak chce.