Zobrazit plnou verzi příspěvku: Vytváření součásti do OC - Závit podle parametru

Karotka26
05.08.2021, 15:43
Dobrý den,rád bych se zeptal, jestli je nějakým způsobem možné při vytváření součásti, kterou pak budu publikovat do obsahového centra, udělat rozměr závitu podle parametru - vždy jde použít jen jeden rozměr ( volit z rolovací tabulky jeden rozměr závitu). Chtěl bych to udělat pomocí parametru a nevím jak to tam dostat. Zkoušel jsem to i přes spirálu, kdy jsem tam ten závit "vyřízl", ovšem to pak dělá problém ve výkrese, kdy to tam je zobrazena spirála. Stačilo by mi buď nějakým způsobem vyřešit tu parametrizaci závitu, nebo správné zobrazení ve výkrese.Děkuji, BuršíkPřikládám obr.

Navara
06.08.2021, 08:38
Každá iSoučást i díl v obsahovém centru má tabulku, kde je možné přesně specifikovat závit. Většinou se to dělá tak, že upravíte tuto tabulku tak, aby každý řádek obsahoval příslušnou specifikaci závitu podle aktuálního rozměru.

issin
06.08.2021, 15:38
Pro změnu rozměru závitu je potřeba změnit průměr otvoru/válce. Nejlépe ze součásti vytvořit iSoučást a té přidat alespoň jeden další rozměr. Potom ji publikovat do OC. V OC je potom možné součást dále editovat.