Zobrazit plnou verzi příspěvku: vyuka inventoru

cevelik
24.09.2009, 10:28
zdravím Vás,
jsem inventorista-samouk (knížky, internet, diskuze..) a jde to strašně pomalu, proto bych se chtěl touto cestou zeptat na nějakého "učitele". Inventorem se zatím neživím, ale chtěl bych se to naučit. Na školení někam do PRahy se mi nechce. Jsem ze Zlína. Myslím si, že tak 2-3 víkendy by pomohly nebo některé odpoledne. Odměna jistá :))

email: ceevelik@volny.cz

cevelik
25.09.2009, 09:47
to se fakt nikdo nenajde? nebo nemohl bych někoho otravovat občas přes skype?
asi ne, co?

Kubíček
25.09.2009, 11:00
    Sice Vám nepomohu, jsem v podobné situaci i když pracuji v Praze, tak cena za třídenní školení se mi zdá přemrštěná. Ve výhodě jsou studenti, kteří mají programy téměř zadarmo a jakmile se stanete zaměstnancem a nepatříte k vyvolencům z firmy, kterým firma proplatí školení, máte smůlu. Navíc i XANADU školí z firmy jen 2 vyvolené.
    Podobná školení by se dala chápat jako jazyková školení, která jsou rozložena tak, aby vyhovovala zájemcům konečným lidem, kteří v tom pracují a ne jen kupcům a prodejcům krabicových produktů.  
    Stejně i já bych přivítal nějakou formu školení, kterým bych se mohl lépe seznámit s používanými produktty. Kdysi na AutoCAD existoval na www.mailem.cz kurz korespondeční formou.

mimo0912
25.09.2009, 13:02
Ak píšeš, že si Inventorista, potom znamená, že chápeš princípu modelovania, čo je základom práce v 3D. Ak Ťa to baví, potom je to otázkou cca 2 mesiacov a zvládneš modely, plechy a zostavy "ľavou zadnou". Zložitejšie úlohy, resp. ktoré sú na prvý pohľad zložité, dajú sa riešiť napr. v tomto fóre.Ale všetko postupne.Neviem čo znamená, že to ide strašne pomaly. Skús uviesť na akej si úrovni v práci s Inventorom, potom by tých odporučaní bolo určite viac.mimo0912@gmail.com

Kubíček
25.09.2009, 14:59
Pokud na toto téma mohu něco napsat. I když máš na stole PC s příslušným softwarem je pravda, že se využívá jen něco. Pokud se k tomu přistupuje systémem pokus - omyl, tak postup učení to bude trvat déle. Navíc se někdy můžestát, že v práci je člověk o nějakou tu verzi pozadu. I já si myslím, že když někdo aspoň nazačí možnosti, člověk potom poposkočí i jako uživatel. Jsem toho názoru, že kdyby bylo větší shromáždění, třeba i s vlastními notebooky s nahraným zkušebním softwarem, mohly by i náklady na toto školení klesnout .... než tuším 17 tis za 3 dny. Společnosti si to dají do nákladů, takže nejen, že na to neberou zdaněné peníze, ale navíc se jim vrátí ještě DPH.

VlJanecek
25.09.2009, 15:10
Osobní školení bude rychlejší, ale jestli máte více času než peněz, zkuste si online materiály k Inventoru tady na CAD fóru za odkazem Školení.