Zobrazit plnou verzi příspěvku: zadanie cesty suboru v scripte

Augur
12.12.2006, 17:51
Dobry den, vedel mi mi niekto poradit, ako zadam v skripte cestu na csv subor? Riesim problem s hromadnou zmenou textu vo vykresoch... Pouzivam "SRXTEXT" a generator scriptu "davka" problem je ze neviem zapisat odkaz na subor *.csv, v ktorom su texty, ktore sa maju zmenit... Viete mi niekto poradit?? Vopred dakujem.

Ferdinand
12.12.2006, 18:02
(setq FF (findfile "X2.X"))         ;hledany soubor(setq DWGP (getvar "dwgprefix"))    ;cesta k vykresu-aktualni adresar (if(/= FF nil) (setq FFP (substr FF 1 (strlen DWGP)))  ;cesta k hledanemu souboru)

Vladimír Michl
12.12.2006, 19:46
Naše utilita srxText respektuje nastavení proměnné FILEDIA - takže ve skriptu stačí dočasně nastavit FILEDIA na 0 a název CSV souboru můžete zadat normálně jako řetězec.

Augur
13.12.2006, 09:08
V prvom rade by som chcel podakovat, pretoze toto ma posunulo o velky krok dopredu.
Presne toto som potreboval. Len mam jeden problem, ak som to skusal so vzorovym csv-ckom tak to vsetko nadherne prebehne. Lenze akonahle vytvorim, alebo preeditujem toto csv-cko a ulozim, uz to nefunguje... Cim je ten subor, iny, alebo ako ho vytvorit, pripadne preeditovat tak, aby to fungovalo.. Myslim ze som dodrzal aj format zapisu (starytext,"novytext").

Vladimír Michl
13.12.2006, 09:12
Ten formát CSV je "starýtext","novýtext" - když tak ten CSV soubor pošlete na support@xanadu.cz, mrkneme se na něj.

Augur
13.12.2006, 09:36
Myslim, ze uz to nebude potrebne, kolega databazista mi poradil, aby som to CSV-cko needitoval v Exceli, ale vo Worde... Cudujem sa tomu, ale funguje to
Som neskutocne stastny.. Mam pred sebou balik vykresov (cca6000) v ktorych sa zakaznokovy nepacil textovy retazec oznacujuci vykres... Vyzeralo to tak, ze niekto bude cele vianoce editovat vykresy, lenze vdaka znalostiam ktore som tu na fore ziskal a stale ziskavam, urobim tuto zmenu velmi, velmi rychlo a bez chyb. Este raz vdaka panovi Michlovi a vsetkym na tomto fore.