Zobrazit plnou verzi příspěvku: Zařazování z Inventoru do Vaultu

Lukrol
16.02.2016, 08:49
Dobrý den,při zařazování z Inventoru do Vaultu mám problém s chybovou hláškou, viz. "Jeden nebo více dokumentů bylo upraveno, uložení ale bylo neúspěšné. Před zařazením je třeba dokumenty uložit".Má někdo zkušenost s řešením tohoto problému, prosím?Pozn. uložení dokumentu k vyřešneí problému nepomůže

Radek001
16.02.2016, 08:55

Stává se to (nejvíce) u sestav, pokud je upraven díl v rámci sestavy. Stačí např. migrace šroubu na novou verzi. Je třeba najít změněný díl a tento uložit / vyřešit. Pouhé uložení samotné sestavy nepomůže.Zdravím.

Lukrol
16.02.2016, 09:38
Mnohokrát děkuju za tip. Chyba vzniká opravdu vždy jen u sestav a domnívám se, že to je opravdu způsobeno právě šroubky generovanými z obsahového centra. K vyřešení problému mi však nepomůže ani získání revize daného šroubku, před zadáním žádosti o zařazení. Dokázal byste mi prosím poradit ještě i jinou možnost pokusu vyřešení této situace?

Jiri.Dostal
16.02.2016, 09:40

Přepněte se v prohlížeč (strom) na pohled z Model na Vault. U dílu/sestavy, která chce uložit bude hvězdička a tu je potřeba vyřešit. Předpokládám, že máte potlačenou výzvu "Uložit před zařazením", a díl/sestavu jste upravil aniž byste ji měl vydanou a proto ji nemůže uložit.

Charlee
18.02.2016, 09:06
Stává se mi běžně, máme už asi dvanáctou verzi Inventoru a tím i migrované standardní komponenty. Doporučuji ještě před zařazením použít funkci Obnovit ( Obnovit standardní komponenty ) v záložce správa v kolonce Obsahové centrum. Ve většině případú to pomúže.A co mi funguje vždy, je si ten 'šroubek' který dělá problém otevřít zvlášť a uložit. Ovšem při větším počtu dílú je to pracné - jako poslední možnost.

Fiki
18.02.2016, 10:19
Zdravím, ještě to lze vyřešit tak, že hlavní sestavu uložíte a při vyskočení hlášky co se má uložit tak zaškrtnete uložit vše. Pak, ale záleží jestli hotové díly, které neupravujete a opakovaně používáte v sestavách máte ve Vaultu zamčené (uvolněné). Toto používám pravidelně a co se ma uložit se uloží co zmigrovat to se zmigruje, sestava se uloží a zařadí bez problémů.