Zobrazit plnou verzi příspěvku: Zase upgradovat? Co se starými verzemi?

Kedik
31.08.2005, 14:18
Mám subsciption na Inventor již přes rok a od té doby jsem instaloval Invetor 8 a 9. Starý I8 jsem nechal nainstalovaný kvůli tomu, kdyby náhodou něco nefungovalo a potřeboval bych se vrátit ke starší verzi. Teď mi přišel uprade na Inventor 10 a chci ho naistalovat. Je dobrý odinstalovat všechny staré verze? (nechci mít v počítači x verzí). Jak to bude s licencí při odinstalování staré a nainstalování nové verze?

Rumisch
31.08.2005, 14:54
Idinstalovat vsetky predchadzajuce verzie, vycistit HDD, registri , defragmentovat.Restart. Nainstalovat.Nasledne vsetky ServisPacky a Hotfixi. Stare verzie sposobovali iba nestabilitu celeho systemu. Teraz ked padne tak to uz fakt nieco musi byt. Opetovna registracia- vyziadajte si registracny kod od autodesku cez internet. Ak mate zaplateny upgrade poslu Vam kod, ak nie -neposlu Vam nic.

Vladimír Michl
31.08.2005, 20:44
Starší verze není třeba odinstalovávat - při standardní instalaci souběh verzí nevadí a při využití subscription můžete nadále používat i starší verze.
Můžete však starší verze také odinstalovat (lépe tak učinit před instalací verze novější, popř. novější verzi později přeinstalovat), licenčně to ničemu nevadí.