Zobrazit plnou verzi příspěvku: Změna formátu - rámeček v *.idw

valík
03.12.2007, 11:18
Zdravím,
snad mi někdo poradí nejefektívnější způsob, jak postupovat při změně formátu již dokončeného výkresu *.idw. Po změně modelu se vypustilo několik detailů a pohledů v jinak již dokončeném souboru *.idw. Je pak zbytečné ponechat např.formát A2, jak nejlépe vše přestavit do formátu A3? Původní rámeček A2 odstraním, při vkládání nového rámečku mám však k dispozici jen změnu počtu polí (horizontální a vertikální zóny), jejich číselné nebo abecední značení, styl a hladinu textu, hladinu čar, okraje aj. - stále však má list rozměr původního formátu, tedy A2. Jiným způsobem přes založení nového listu...? Jak potom vše již vytvořené z původního A2 přenést do nového A3? Nedaří se mi. Poradíte? Děkuji.

Vonásek Petr
03.12.2007, 11:27
Pravé tlačítko na listu v prohlížeči (nebo okraji listu v okně) - Upravit list. A tam zvolit nový formát listu. Výchozí rámeček se přizpůsobí automaticky.

valík
03.12.2007, 11:43
Děkuji za nakopnutí,
skutečně to lze tímto způsobem, plocha listu se opravdu přizpůsobila, jen čáry rámečku (číselné a abecední horizontální a vertikální zóny) se nezobrazily. Ale jde to - v panelu Prohlížeč - Zdroje výkresu - Rámečky - Výchozí rámeček - Vložit rámeček... a zbývá jen upravit Okraje listu z 10 na 5 (konkrétně při přechodu z A2 na A3). Děkuji, to je ono.