Zobrazit plnou verzi příspěvku: Zobrazení vazeb v náčrtu

dusek
24.10.2012, 08:09
Dobrý den,nejde v inventoru nějak nastavit zobrazování vazeb v náčrtu? Vím, že vazby zobrazím pomocí F8, problém je, že pokud jich je do jednoho bodu víc, tak jsou na sebe nahňácané a pokud chci nějakou vymazat, tak je to většinou metoda pokus omyl. V některých bodem mi to ale ukazuje vazby viditelně srovnané. Nejde někde nastavit aby mi to vazby vždy zobrazovalo nějak víditelně?DíkyV.D.


Cheff
24.10.2012, 08:42
Mě je většinou zobrazuje normálně a řadí je těsně vedle sebe.Každopádně by měly jít i posunout, tak aby na ně bylo lépe vidět (ikdyž to také není úplně dobré řešení). Nebo zkusit zobrazit vazby jen daného prvku (pokud to není bod).

Jinak se připojím s obdobou - mě by čert moh vzít, když se snažím smazat vazbu totožnosti! Původní myšlenka byla vcelku dobrá bohužel provedení úplně nefunguje - zobrazí se sice krásně po najetí na bod, ale jakmile člověk pohne s myší okamžitě vazby zmizí, takže ten boj při přejezdu z bodu na vazbu(y)... (Zatím jsem se s tím setkal na všech PC, u kterých jsem byl)

dusek
24.10.2012, 09:04
Někdy se mi to právě zobrazí srovnané, někdy ne. O tom, že to jde posouvat jsem nevěděl, stejně tak, že lze zobrazovat jen některé vazby. Tímto si myslím, že problém je vyřešen. Děkuji. Jen by si posunuté zobrazení mohlo pamatovat svoje umístění, ale to bych už chtěl asi moc. A dovolím se připojit k poznámce o totožné vazbě. Občas to je na bednu, chce to prostě trochu trpělivosti a cviku. Každopádně jsem zjistil, že i s těmito body lze posouvat. Nevýhoda je, že si to opět nepamatuje nové umístění.