Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Spracovanie STL súborov |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
Night Hunter
Nováček Přihlášen: 23.úno.2008 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD Inventor 8 PowerShape Stav: Offline Bodů: 4 |
Téma: Spracovanie STL súborov Zasláno: 13.čvc.2010 v 13:57 |
Potreboval by som poradit nejaky softvae v ktorom dokažem spracovať STL data niele n ich čítať
niečo take v čom sa daju k nim dalej domodelovať nejake plochy opopravovať nejake chybičky a a tak za kažú radu budem vdačný
|
|
Mrázek
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
Zasláno: 13.čvc.2010 v 14:46 |
Kdysi jsem pracoval se sw Tracesurf (tuším, že jsme to měli od fy Renishaw), což je odlehčená verze nějakého sw od Delcamu (?snad PowerShape - už je to pár let a nepamatuji si; možná, že se jednalo o CopyCAD - zkuste to konzultovat s nimi). Dalo se s tím dělat, ale moc pohodlné to nebylo.
Ale neumí stl Rhinoceros?
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
Night Hunter
Nováček Přihlášen: 23.úno.2008 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD Inventor 8 PowerShape Stav: Offline Bodů: 4 |
Zasláno: 15.čvc.2010 v 15:27 |
no umí ale ja potrebujem upraviť data v tomto formate tak raz dva krat do roka a kupvat koli tomu rina .... to mi asi neprejde
pripadne by my pomohla aj nejaka jednoducha aplkacia ktora s tich STL spravi plochy do IGES alebo niečoho takeho
|
|
Mrázek
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
Zasláno: 15.čvc.2010 v 16:30 |
Tak to je nedorozumnění. Myslel jsem, že hledáte profesionální sw (z těch, které jsem zmiňoval je Rhino ještě zdaleka nejlevnější). Žádný free program z této oblasti jsem nezkoušel, ale bojím se, že i když něco najdete, moc s tím nenaděláte. Jak jsem zmínil, ani s těmito profesionálními programy se nedělalo bůhvíjak dobře. Ale pochopitelně záleží, co na tom budete dělat.
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
|
Mrázek
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasláno: 15.čvc.2010 v 16:33 |
Jinak - při tak malé potřebě zmiňovaných úprav by se vám snad vyplatilo nechat si to od někoho udělat zakázkově, ne?
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
|
Night Hunter
Zasláno: 16.čvc.2010 v 08:49 |
no problem je v tom že ked to potrebujeme tak spravidla za jeden dva dni a tieto zmeny sa este upravuju za pochodu takže zakza timto odpada ale našiel som nejake free rinoceros na 25 uložení takže toto by malo zatial stačit terz už len objavit k tomu nejaky manual :-)
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,652 sekund.