Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
NX 7.5 |
Odpovědět | Stránka 12> archiv |
Autor | |
robbert
Nováček Přihlášen: 06.kvě.2011 Lokalita: ČR (PL) Používám: Inventor11, NX 7.5 Stav: Offline Bodů: 1 |
Téma: NX 7.5 Zasláno: 06.kvě.2011 v 13:45 |
Nevěděl by někdo, jak zavazbit (zakonstreinovat) čelní a kuželový ozubený kola v NX?
|
|
hoboj
TOP uživatel Přihlášen: 22.led.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: NX; ProE; Creo; I13; AutoCAD2011, SurfCAM, EdgeCAM Stav: Offline Bodů: 811 |
Zasláno: 23.kvě.2011 v 08:03 |
Ahoj, napiš mi do zprávy a nebo na e-mail a domluvíme se, jestli to stále potřebuješ
Měj se krásně
|
|
Vojtěch Visingr
|
|
Ozzy
Nováček Přihlášen: 26.čvc.2011 Lokalita: ČR (LB) Používám: NX 7.5, MSC.MARC, Solid Edge 2D, ProE Stav: Offline Bodů: 8 |
Zasláno: 26.čvc.2011 v 09:48 |
ahoj. zacinam s NXkem. mam predchozi drobnou zkusenost s ProE. nasel jsem na webu nejake tutorialy... at uz http://nxtutorials.com/ nebo na http://www.youtube.com . a prave na youtube v tutorialu s oznacenim #1661 (v case 0:51) jsem se zaseknul na menu "class selection". poradi mi nekdo kde to ten typek vzal?
|
|
KING BANIK
|
|
hoboj
TOP uživatel Přihlášen: 22.led.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: NX; ProE; Creo; I13; AutoCAD2011, SurfCAM, EdgeCAM Stav: Offline Bodů: 811 |
Zasláno: 26.čvc.2011 v 10:54 |
Dobrý den, prosím Vás přidejte sem přímo odkaz na to video na youtube.com.
Děkuji
|
|
Vojtěch Visingr
|
|
Ozzy
Nováček Přihlášen: 26.čvc.2011 Lokalita: ČR (LB) Používám: NX 7.5, MSC.MARC, Solid Edge 2D, ProE Stav: Offline Bodů: 8 |
Zasláno: 26.čvc.2011 v 14:51 |
http://www.youtube.com/watch?v=WbUDq2-2VWg&feature=related
|
|
KING BANIK
|
|
hoboj
Zasláno: 26.čvc.2011 v 14:58 |
a co přesně potřebujete?
pokud jen potřebujete zobrazit nabídku toho příkazu, který jste psal a je i v tom videu, tak stačí to napsat do command finderu (ikona dalekohledu) a on Vám nalezne i cestu, kde to přímo najdete.
Myslím si, že tento vyhledávač je výborně udělaný a mohu si troufnout, že i nejlepší z celé škály 3D programů..
|
|
Vojtěch Visingr
|
|
Ozzy
Zasláno: 26.čvc.2011 v 15:11 |
jop. diky. tohle mi staci. :) to je to, co jsem potreboval. ja vim, vypada to banalne, ale proste jsem nemohl zaboha dostat stejnou tabulku, jako ma ten chlap na videu. a on ji dostal bez kliknuti na nejake tlacitko... takze jsem nevedel jak. mi to proste neslo. trochu jsem se bal, ze to bude slozitejksi, protoze tutorial je pro NX6 a ja se ucim v NX7.5. prozatim dekuju moc. dalsi prosby o radu prijdou v brzke dobe. mam ted dva mesice abych se v NX naucil poradne. :) kdybyste mel nejake tipy na tutorialy pro NX7.5... nebo manual s priklady... budu jedine rad. jeste jednou diky moc a hezky den. |
|
KING BANIK
|
|
hoboj
Zasláno: 26.čvc.2011 v 15:40 |
Není zač. Smím-li se zeptat na co NX používáte, že se ho musíte naučit za 2 měsíce?
Určitě , když bude nějaký problém, napište
Podívám se doma po manuálech. Myslím, že nějaké mám
|
|
Vojtěch Visingr
|
|
Ozzy
Zasláno: 27.čvc.2011 v 08:24 |
v praci prechazime z ideasu na NX. ty dva mesice nejsou zadny deadline, ale chtel bych se do toho dostat co nejrychleji. i proto, ze jsem dostal prostor pro uceni. pouzivame ho k modelovani pro naslednou FEM analyzu. Upravil Ozzy - 27.čvc.2011 v 08:25 |
|
KING BANIK
|
|
hoboj
Zasláno: 28.čvc.2011 v 08:22 |
To musí být velká Vaše firma. Málo kdo si může dovolit NXko, už kvůli jeho vysoké ceně...
Na FEM analýzu si myslím, že je to jeden z nejlepších programů.
O tom učení, není to težké se NXko naučit, pouze se musí postupovat podle určitého pořadí a jak se to naučíte, tak to bude v pohodě. Na začátku jsem měl celkem problém trošku, protože jsem zvyklý na Inventor a jeho intuitivní ovládání, které NXko nemá, ale časem se na to dá zvyknout a potom to i jde.
Je výborné, že v jednom softwaru je prakticky vše, od návrhu po dokončovací operace.
Nevím jestli můžu, ale asi můžu Vám zaslat návody na NX... Napište mi prosím Vás e-mailovou adresu v PM.
|
|
Vojtěch Visingr
|
|
Ozzy
Zasláno: 29.čvc.2011 v 09:50 |
na jednu stranu je super, ze je jeden program, ktery umi vsechno, ale na druhou stranu prave ta jeho komplexnost zveda cenu. a ted jde o to, co je lepsi. mit moznost koupit si samostatne programy tvorici celek, takze platim pouze za to, co pouzivam, nebo si koupit komplexni program, ktery vyuziju treba jen ze 60 procent. jestli jsme velka firma, to nevim, ale NXko mame, takze v tuhle chvili muzu rict, ze mi nezalezi na tom, kolik to stoji. :) ale uvedomuju si, ze patrim do skupiny mala tech, kteri maji to stesti. :) |
|
KING BANIK
|
|
hoboj
Zasláno: 29.čvc.2011 v 10:50 |
Jj, jde o to, jak to ta firma využije, protože je blbost kupovat software, který stojí hromadu peněz a nevyužije se a přitom by stačil software za 1/3 cenu.
Třeba Nxko stojí okolo 3/4 miliónu tak jestli si koupit to nebo Inventor za 1/3 je celkem rozdíl...
|
|
Vojtěch Visingr
|
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21653 |
Zasláno: 31.čvc.2011 v 21:52 |
Jen pro doplnění - Autodesk Product Design Suite Ultimate (dříve Inventor Professional) obsahuje i FEM a pokročilejší FEM/FEA funkce jsou Autodesk Simulation (původně Algor).
|
|
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz) |
|
Ozzy
Zasláno: 04.srp.2011 v 09:44 |
Procházel jsem si návody, co jste mi poslal... a chtěl bych ze zeptat, jestli jste někdy absolvoval nějaká školení. Pokud ano, tak kdo je pořádal, jakou měly úroveň, jestli byly přínosné atd. |
|
KING BANIK
|
|
hoboj
Zasláno: 04.srp.2011 v 11:17 |
Školení provádí AxiomTech ze Žďáru nad Sázavou (ty *.pdf) jsou od nich. Školení jsem neabsolvoval. Já ve Žďáru studuji VOŠ průmyslovku a NXko nás tam vyučují a jestli je školení přínosné, tak si myslím, že určitě je, protože je to na více dní a že se za tu dobu dá pochytit hodně věcí. Akorát horší je to s cenou školení. To přesně nevím kolik to bude, ale bude to dost mastné... Zkuste jim napsat e-mail, oni Vám určitě poskytnou bližší informace |
|
Vojtěch Visingr
|
|
cypress7
Nováček Přihlášen: 29.led.2012 Lokalita: Slovensko Používám: autoCad Stav: Offline Bodů: 1 |
Zasláno: 29.led.2012 v 11:13 |
Dobry den.
Chcel by som poprosit o nejake manualy pre NX6.Musim byt samouk a nejako to chcem rozlusknut.
Dakujem
|
|
Ozzy
Zasláno: 30.led.2012 v 14:07 |
nevite nekdo, jak udelat solid pomoci sweep along the guide tak, aby orientace normaly plochy byla stejna s normalou guide krivky? na prvni pohled je to jedno, ale pri nacteni fem site do msc.marc je to dulezite pro spravne zobrazeni smeru hlavnich napjeti. proste potrebuju pri sweepu zadat, jak ma byt orintovana normala a jak tecna. jde to nejak? zatim jsem to nenasel. :(
|
|
KING BANIK
|
|
hoboj
Zasláno: 01.úno.2012 v 17:14 |
Můžete přiložit prosím obrázek... Přesně si nedokáži představit co potřebujete.
|
|
Vojtěch Visingr
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 1,480 sekund.