Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5596 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenowildfire3 model řízený excel tabulkou

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
larnel Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 20.říj.2009
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Proengineer 2001
Stav: Offline
Bodů: 10
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: wildfire3 model řízený excel tabulkou
    Zasláno: 10.dub.2012 v 09:24
Zdravím pání,
potřeboval bych poradit jak udělat model ve wildfire3 tak, aby byl řízený excelovskou tabulkou. Slyšel jsem o tom, že na to nějaká funkce je, ale nevím jaká. Kdyby mi mohl někdo poradit popř. poslal jednoduchý návod jak na to, tak budu moc vděčný. Díky
Zpět nahoru
milos88 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.led.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2017
Bodů: 173
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.dub.2012 v 14:26
No neviem ako v 3ke ale vo WF 5 sa to robi tusim cez funkciu family table, teda ak mate na mysli tvorbu modelu cez parametre. Nerobil som s tym takze blizsie info o tom nemam.
Miloš
Zpět nahoru
larnel Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Používám:
Proengineer 2001
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.dub.2012 v 15:05
Family table znám a často používám. Ale netuším jak to spojit s excelovskou tabulkou-pokud to jde.
Ví někdo jak to propojit s excelem?
Zpět nahoru
larnel Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Používám:
Proengineer 2001
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.dub.2012 v 12:49
Snažil jsem se něco najít na různých zahraničních forech, ale buď už odkaz, kde je to popsané nefunguje a nebo skončili tam kde já. Při editovaní family table přes excel se vytváří vždy nový soubor(tmp) při přepsání hodnot to má pak u uložení excelu možnost Update Pro/E-když to udělám, tak vše funguje. když si ale otevřu ten excelovský soubor, tak už tam ta možnost updatu není-ztratí to vazbu s modelem. Neví někdo, jak zjistit to provázání-jestli je to nějakémakro nebo něco podobného a nastavit to napevno?
Zpět nahoru
larnel Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Používám:
Proengineer 2001
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.dub.2012 v 06:42
zjistil jsem, že by se to mělo dělat pomocí excel analysis. Našel jsem si i nějaké video  na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=6_cAf8IqtSo
Našel by se tu někdo, kdo to používá?
Pokud si udělám excelovskou tabulku s hodnotama, propojím s proe, tak pokud měním hodnoty v proe(parametr) tak to funguje, ale nemůžu nikde najít excelovskou tabulku, odkud to načítá hodnoty. Pokud si otevřu tabulku v excelu odkud by to mělo načítat, tak jsou tam pořád původní hodnoty.
Pokud ale modifikuju ten prvek(excel analysis) tak tam mi vyskočí tabulka se správnými hodnotami.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11762:VIPŘízení polohy komponent sestavy tabulkou v Excelu (iLogic).
Tip 7638:Excel 2010 (Office 2010) a Inventor 2011/2012 - kompatibilita
Tip 433:Mohu pro součásti řízené tabulkou použít obecný zdroj dat ODBC?
Tip 12576:VIPExport seznamu výkresů z vrcholové sestavy (iLogic, Excel).
Tip 712:Mohu použít Excel 2000 pro řízení parametrů součástí Mechancial Desktopu?
Tip 13194:VIPVytvoření Excel-seznamu souborů sestavy, včetně jejich vybraných iVlastností (iLogic)

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,703 sekund.