Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Stavby z Merkuru |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
pavelstyl
Zasloužilý člen Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD Mech 2023, SolidEdgeE 2023 Stav: Offline Bodů: 226 |
Téma: Stavby z Merkuru Zasláno: 07.zář.2012 v 12:07 |
Dobrý den,
myslím že tady mezi konstruktéry mám docela šanci. Stavím z Merkuru a rád bych se inspiroval vašimi stavbami. Kdyby byl mezi Vámi nějaký nadšenec pro stavebnici Merkur, tak se mi ozvěte. Rád dělám hlavně funkční stroje, které jezdí, zatáčí, blikají, houkají apod. A pokud možno tak ovládané na vysílačku. Více na http://merkur.pavelstyl.cz/
Pavel Štyl
|
|
Peter Jirat
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3936 |
Zasláno: 07.zář.2012 v 13:12 |
To je krásné, stále platí - kdo si hraje nezlobí. Ta desta je super, já jsem skončil u traktoru (na ruční pohon) a pak merkur uklidil (asi až pro vnuky).
|
|
Mrázek
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
Zasláno: 07.zář.2012 v 13:25 |
Merkur mne také fascinuje, ale v této chvíli s ním nedělám. Ale kdo ví - vnukovi táhne druhý rok, takže už by šroubováček ovládat mohl.
Ale chtěl jsem zmínit něco jiného - letos jsem byl na veletrhu v Hannoveru a když jsem prošmajdal všechny ty čínské a indické stánky, tak první český, na který jsem narazil byl právě Merkur. A tam byli k vidění věci... Pochopitelně jsem se zastavil na kus řeči a líbí se mi, že právě ten rozvoj jde směrem k ovládacím mechanizmům a k řízení. To se mi moc líbí a doufám, že v dohledné době to opráším.
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
Mrázek
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
Zasláno: 07.zář.2012 v 13:26 |
Jé - to jsem rád, že zrovna můj jubilejní 700. příspěvek do fóra je na takové pěkné téma!!!
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21653 |
Zasláno: 09.zář.2012 v 18:15 |
Pan Kříž a další pánové a dámy z Merkur toys jsou velcí fandové a stavebnice Merkur (původním názvem "Inventor") je úplně skvělou hračkou pro mladé konstruktéry - a nedivím se, že některým to vydrží i na déle.
Mimochodem, modely Merkur jsou konstruovány a dokumentovány v Autodesk Inventoru. Viz.
|
|
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz) |
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,664 sekund.