Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 6118 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoAktualizace diskuzního fóra (V10)

 Odpovědět Odpovědět Stránka  <1 23456> archiv
Autor
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20023
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.úno.2013 v 18:12
Informace o přihlášení jsou uloženy v cookies, takže ještě jedině jestli je nemáte nějak omezené/blokované.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 6070
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.úno.2013 v 18:05
Děkuji za odpověď,

zkusím se tím ještě dál prokousávat a najít příčinu. Přijde mi ale zvláštní, že na dvou různých PC, kde nedošlo k žádné změně a u staré verze fóra fungovalo vše jak má, vyvstal po přechodu na novou verzi fóra tento problém.
PepaR
www | fb
Zpět nahoru
alfred Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 14.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCad MAP 2011
Stav: Offline
Bodů: 1665
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.úno.2013 v 06:29
V posledních dnech nemohu najít možnost opakované editace vlastního příspěvku. Myslím, že to bylo pod "Možnosti příspěvku", ale teď je tam jen "Odpověť" a "Citace". U ostatních je ještě "Ohlásit nevhodnou zprávu".
Určitě jsem přihlášen.
Nevím kdy přesně tento stav nastal, ale vím, že po spuštění nového fóra někde tahle možnost byla, ale opravdu nevím kde.
Hledám špatně, nebo se něco změnilo?

Po napsání tohoto příspěvku dodám, že u něj možnost editace je, ale u starších příspěvků (3 dny) stále není. To je vlastnost, nebo chyba? U jak starých příspěvků se možnost editace ztratí?



Upravil alfred - 11.úno.2013 v 06:48
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20023
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.úno.2013 v 07:38
Ano, funkce "Upravit příspěvek" je tam. Má ale nastavenu expiraci na 1 den po odeslání původního příspěvku, pak zmizí. Je to tedy vlastnost.
Nicméně ten 1 den není dogma - nyní prodlouženo na 3 dny.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2294
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.úno.2013 v 16:12
Mně se pro změnu stává, že mi přijde notifikace e-mailem třeba až na první nebo druhou odpověď - nikoliv na dotaz
Konkrétně třeba téma: "Informatik Image Driver - TIFF" mi přišla až odpověď p. Michla, a to jsem byl na webu cad-fóra jak ráno před tím, tak i včera večer ...
J. Mantlík

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20023
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.úno.2013 v 16:24
To je dost pravděpodobně v pořádku - chodí teď vždy jen jedna notifikace novinek fóra od vaší poslední návštěvy CADfóra. Viz popis na začátku tohoto vlákna. Pro všechny notifikace je vhodnější využít RSS (www.cadforum.cz/forum/rss.asp) resp. viz sekce "Web odkazy".
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2294
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.bře.2013 v 09:14
[QUOTE=Vladimír Michl]To je dost pravděpodobně v pořádku - chodí teď vždy jen jedna notifikace novinek fóra od vaší poslední návštěvy CADfóra. QUOTE]
No právě ... Čekal bych, že pokud se od mé poslední návštěvy CADfóra založí nové téma, tak se mi pošle buď rovnou první (zakládající) příspěvek tohoto tématu, anebo žádný (pokud mezitím přišla notifikace na jiné téma). Zkusím to ještě sledovat, možná to byla jen výjimka ...
J. Mantlík

Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2294
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.bře.2013 v 10:54
A ještě na druhou stranu ... Na CAD fóru jsem byl naposledy ve čtvrtek odpoledne a pak až dnes ráno.
V této době přišly 4 e-mailové notifikace, podle Vaší čtvrteční odpovědi bych ale měl dostat jen jednu ...
J. Mantlík

Zpět nahoru
dusek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 09.lis.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor 2014
Stav: Offline
Bodů: 901
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.bře.2013 v 09:44
Dobrý den,

upravoval jsem si profil a narazil jsem na to, že mám 1 poděkování, což mne velmi potěšilo.Embarrassed Jde někde dohledat kdo mi ten dík udělil a za co hlavně udělil?

Díky
Václav Dušek
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20023
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.bře.2013 v 10:04
Vyhledat se to nedá (autor se ani neukládá) a nejsem si jist jestli se k díku posílá notifikace, ale projetím několika posledních odpovědí se dá zjistit, že to bylo tady:
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
dusek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 09.lis.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor 2014
Stav: Offline
Bodů: 901
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.bře.2013 v 10:39
Aha, škoda, mohl by z toho být zajímavý přehled kdo komu jak a proč děkuje. Ale to už bych chtěl asi moc. Primární důvod fóra je pomoci s problémem (a to plní) a ne si dělat statistiku uspěšností. Big smile
Václav Dušek
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 6070
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.bře.2013 v 08:07
Původně odeslal(a) PepaR PepaR napsal(a):

Dobrý den,

rád bych se zeptal, zda si u ostatních uživatelů pamatuje fórum jejich přihlášení? U mě totiž tomu tak není a musím se každý den hlásit znovu i když přistupuji k fóru stále ze stejného místa (IP adresy).
Dobrý den,

tak jsem tomu již přišel na kloub. Do aktualizované verze fóra je nutné se přihlásit skrze adresu http://www.cadforum.cz/forum/login_user.asp, pak si již prohlížeč přihlášení uživatele.
PepaR
www | fb
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20023
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.bře.2013 v 08:49
To je divné, přihlašovací miniformulář vpravo nahoře volá také jen stránku login_user.asp. Není to jen problém v tom, že pole vpravo nahoře se tváří jako že nejste přihlášen a fórum se přitom chová normálně "přihlášeně"? (to bych si představit dovedl)
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 6070
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.bře.2013 v 08:52
Právě že ne, přihlašoval jsem se vždy pomocí formuláře pro rychlé přihlášení a nikdy si prohlížeč toto přihlášení nezapamatoval. Když jsme šel, přes výše uvedenou stránku, tak bylo již vše v pořádku.
PepaR
www | fb
Zpět nahoru
alfred Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 14.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCad MAP 2011
Stav: Offline
Bodů: 1665
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.bře.2013 v 09:20
Já na fórum koukám přes odkaz:
http://www.cadforum.cz/forum/active_topics.asp

a s automatickým přihlašováním v nové verzi nemám problém. Funguje to perfektně.


Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2020/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 372
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.bře.2013 v 11:50
Původně odeslal(a) PepaR PepaR napsal(a):

Právě že ne, přihlašoval jsem se vždy pomocí formuláře pro rychlé přihlášení a nikdy si prohlížeč toto přihlášení nezapamatoval. Když jsme šel, přes výše uvedenou stránku, tak bylo již vše v pořádku.
 
Aby jste v tom nebyl sám, měl jsem stejné příznaky v IE. Vyřešeno dle Vaší rady.
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20023
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.bře.2013 v 12:12
Aha, už to vidím - omlouváme se, v horním formuláři loginu byl vypnutý příznak autologin. Už by to mělo být opraveno.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 1070
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.bře.2013 v 13:04
Dobry...
Dekuji panu Michlovi za opravu a obzvlast PepaR-ovi na podnetu... Ja porad hledal chybu na svem PC :-)...
diky :)
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11229:Mohu používat AutoCAD LT 2015/2016 na MacOS Sierra?
Tip 12589:Jak vyřešit zapomenuté heslo ve vašem Autodesk ID?
Tip 4387:Jaké tiskárny HP jsou přímo podporovány v Mac OS X v10.4 (Tiger)?
Tip 11691:Chyba: AutoCAD for Mac can only be installed on System drive formatted with Journaled HFS+
Tip 6151:Sledování obsahu webu CAD Fórum a CADstudio přímo v okně AutoCADu.
Tip 12410:Zmizelé ikonky a náhledy kategorií v Obsahovém centru Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět Stránka  <1 23456> archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,344 sekund.