Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Martin Madaj ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Arkance Systems support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 05.lis.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: Vždy aktuální verze Stav: Offline Bodů: 310 |
![]() Zasláno: 04.bře.2014 v 10:08 |
Dobrý den,
popis je uveden v přiloženém obrázku. V české verzi Inventoru 2014 je bohužel zřejmě drobná chyba v překladu u pojmu Strain, který je přeložen jako Napětí (vnitřní), ale správně by mělo být Přetvoření. |
|
M.M.
|
|
![]() |
|
PepaG ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 13.kvě.2011 Lokalita: ČR (PL) Používám: AM 2022, AIP 2022, Inv. Nastran, Fusion 360 Stav: Offline Bodů: 86 |
![]() |
Díky, to mě nenapadlo, ono strain může být podle slovníku jak napětí, tak přetvoření (taky kmen mikroorganismů:), nicméně to přetvoření je logické. Když je nad ním displacement, tedy posunutí. A ještě daj do závorky, že vnitřní... Já to pořád říkám, že nejlepší jsou původní verze programů. AutoCAD mám anglický, tam žádné problémy nemám:) Děkuji za odpověď. Josef Gruber |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,813 sekund.