Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Oblíbená kniha z dětství |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
artap
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen Přihlášen: 13.čvc.2006 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Autodesk MAP 3D 2020 Stav: Offline Bodů: 240 |
Téma: Oblíbená kniha z dětství Zasláno: 19.úno.2016 v 08:02 |
Jako dítě věku sotva školního jsem měl rád Neználka na Měsíci, Neználek ve Slunečním městě, Neználkovy příhody. Ruku v ruce s nimi byla trilogie Rumcajs, Manka a Cipísek. V době předpubertální to byly Příběhy vikinga Vika. A společně s pubertou do mé knihovny připluli knihy Miloše Hubáčka, Pacifik v plamenech, Moře v plamenech, Ofenzíva v Pacifiku, Vítězství v Pacifiku, Boj o Filipíny.
|
|
Petr Pátra
|
|
Mrázek
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
Zasláno: 03.srp.2015 v 09:59 |
Eduard Štorch - Lovci mamutů
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
OPlavek
Zasloužilý člen Přihlášen: 16.pro.2004 Lokalita: ČR (KV) Používám: Autocad,Revit Stav: Offline Bodů: 142 |
Zasláno: 26.čvc.2015 v 12:32 |
Lem a Troska, to je také moje dětství. A samozřejmě K.May, spíš ta orientální série.
|
|
vbehun
TOP uživatel Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Autocad R10 >> Autocad 2023 / altern. QCad Prof. Stav: Offline Bodů: 1223 |
Zasláno: 23.čvc.2015 v 20:07 |
Nedá mi připomenout edici KOD katalog zde se čtyřmi černými pruhy nahoře.
Ke konci degradovaly na tři pruhy, ale to už jsem nějak odrostl a už to nebylo ono. A pak přišla pravá technická sci-fi - neplést s dnešními fantasy pohádkami. |
|
=^..^=
|
|
PepaR
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6188 |
Zasláno: 22.čvc.2015 v 20:49 |
Zapeklitá otázka a hlavou se mi ihned začala míhat jména autorů, které jsem tenkrát hltal ... Otakar Batlička, Jaroslav Foglar, Karel May, Robert Kraft, J. M. Troska, Stanisław Lem, Henryk Sienkiewicz, Andrzej Sapkowski, Ursula K. Le Guin ... vskutku těžké vybrat tu nejvíce oblíbenou.
Na co ale rád vzpomínám, jsou sešity Komety a speciály ABíčka, kde byly kreslené seriály. |
|
Peter Jirat
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3936 |
Zasláno: 22.čvc.2015 v 13:53 |
Jaké jsou ty vaše?
U mne to vyhrála Dračia stena.
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,625 sekund.