Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Téma: Solid edge st7 zamrzání kóty Zasláno: 10.čer.2016 v 23:47
Zdravím,
myslel jsem, že si na to zvyknu, ale nezvykl..občas se mi stane, že když chci změřit kótou vzdálenost - konkrétně se jedná o pracovní desku (gastro stůl) který má výšku 40mm, ale měří se to přes radiusy, tak se mi na několik vteřin zasekne kurzor myši..dá se s ním hejbat, ale nenačte další hranu
také se mi stává že když ve skice kótuju tak se mi kóta nestíhá překreslovat..a mám ji tam třeba 15x vedle sebe..a až po zasazení se tam ukáže jedna
nevíte co s tim?..pracuju na noťasu i5, 12gbram, integr graf hd5500, ale obyč hdd...zvažuju koupi ssd, prý to dost zrychlí pc
na netu jsem zjistil, že např u solidworks nebyly továrrně podporované integr grafiky...že se to muselo v registru upravit, ale když jsem pátral v registru po nastavení grafiky pro Solid edge, našel jsem prd
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru