Diskuzní fórum, poradna
![]() |
| ![]() |

Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
marekhrubon ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 04.kvě.2016 Lokalita: Czech Republic Používám: Civil VIP Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() Zasláno: 09.pro.2017 v 10:12 |
Mám udělanou šablonu PŘ. Při vykreslení koridoru a následně stop PŘ se mi vůbec nevykreslí pravý příkop. Nevíte čím by to mohlo být, když pravá strana je nastavena stejně jako levá ?
|
|
![]() |
|
martinfolber ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD Studio support ![]() ![]() CAD Studio s.r.o. Přihlášen: 26.dub.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Civil 3D Stav: Offline Bodů: 1621 |
![]() |
Dobry den,
Mate nacilovany povrch v koridoru i pro pravou stranu svahovani? Vychazi tam ten prikop? Bez vykresu nelze vice poradit. |
|
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
|
|
![]() |
|
marekhrubon ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 04.kvě.2016 Lokalita: Czech Republic Používám: Civil VIP Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() |
Nacílováno už mám, ale i tak mi to cca u 10 řezů nedokreslí příkop. Mohl bych Vám výkres někam zaslat?
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,094 sekund.