Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2496 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Šablona PŘ

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
marekhrubon Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.kvě.2016
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Civil
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace marekhrubon Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Šablona PŘ
    Zasláno: 09.pro.2017 v 10:12
Mám udělanou šablonu PŘ. Při vykreslení koridoru a následně stop PŘ se mi vůbec nevykreslí pravý příkop. Nevíte čím by to mohlo být, když pravá strana je nastavena stejně jako levá ?
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1462
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.pro.2017 v 11:09
Dobry den,
Mate nacilovany povrch v koridoru i pro pravou stranu svahovani? Vychazi tam ten prikop? Bez vykresu nelze vice poradit.
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
marekhrubon Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.kvě.2016
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Civil
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace marekhrubon Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.pro.2017 v 11:12
 Nacílováno už mám, ale i tak mi to cca u 10 řezů nedokreslí příkop. Mohl bych Vám výkres někam zaslat?
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6428:Návrh příkopu propojeného se silnicí proměnlivou bermou.
Tip 7276:VIPPísma s můstky pro vypalování a vyřezávání textů (laser font).
Tip 11668:VIPJak změnit seskupování dílů ve výkazu materiálu?
Tip 5611:VIPDWG TrueView se při otvírání výkresu ptá na uložení šablony.
Tip 7206:VIPCelkové zapnutí a vypnutí asociativity ve výkresu Inventoru.
Tip 3237:Jak nastavit výchozí šablonu pro příkaz RNOVÝ?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.