Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4452 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Inventor vzorce v parametrech

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mintenkeris Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 13.říj.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor, AutoCad
Stav: Offline
Bodů: 39
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mintenkeris Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Inventor vzorce v parametrech
    Zasláno: 21.pro.2017 v 10:05
Dobrý den, chci se zeptat dá se zadat vzorec přímo v parametrech modelu? Nejdou mi tam dosadit funkce typu sin, cos, atd. Jak jinak to řešit abych vypočetl přímo v modelu a ne s propojením v exelu.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 80181/cos.png

Zpět nahoru
Mintenkeris Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 13.říj.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor, AutoCad
Stav: Offline
Bodů: 39
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mintenkeris Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.pro.2017 v 10:12
Pro doplnění místo čísla pro úhel tam chci vložit odkaz na jiný parametr Ouch
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17161
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.pro.2017 v 10:28
Můžete používat libovolné trigonometrické operace, jen je třeba pohlídat správné jednotky - např.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9/param.jpg

Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5902:Zaokrouhlení výměr ploch ve výkazech místností Revitu.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 11618:VIPUmístění bodu vlevo/vpravo zadáním kladné nebo záporné vzdálenosti.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.