Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 4253 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Spuštění Autocad 2018

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Denis123 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.led.2018
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2018
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Denis123 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Spuštění Autocad 2018
    Zasláno: 21.led.2018 v 12:58
Dobrý den, prosím o radu, stažený Autocad 2018 nejde spustit, není ikona na spuštění ani v souborech. Odinstalováno, nainstalováno znovu, stejný výsledek. Nainstalováno na jiné PC, funguje bez problémů - fungující přesunu na flashdisk zkopíruji do mého (opět odinstalovaného) a nejde spustit ani přes spouštěcí ikonu ani z flaschky. Před dvěma měsíci mi to fungovalo bez problémů, pak jsem na to dlouho nešáhl a teď tohle. Za nápady a pomoc děkuji. Denis
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17493
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.led.2018 v 13:52
Jak myslíte to "zkopíruji do mého"? Pokud jste AutoCAD "instaloval" zkopírováním, fungovat nebude. Hlásí oficiální instalační program nějakou chybu? Neběžel antivirus? Co udělá ACAD.EXE spuštěný z adresáře AutoCADu?

Pokud byl instalační proces nějak narušen, bude možná potřeba provést ruční odinstalaci - viz http://www.cadforum.cz/cadforum/qaid.asp?id=6324
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Denis123 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.led.2018
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2018
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Denis123 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.led.2018 v 20:43
Při instalaci  program chybu nehlásil. Jsem student, instaloval jsem studentskou verzi na 3 roky zdarma. ACAD.EXE v adresáři AutoCADu nemám. Je tam pouze Aplikace "acad" která při kliknutí hlásí: acad.exe - systémová chyba Kód nejde spustit, protože se nenašel: nwcore.dll.pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu. Pak stejná hláška a nenašel se tbb.dll. Pak stejná hláška a nenašel se ANN.dll. Předem děkuji za odpověď.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17493
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.led.2018 v 22:46
Doporučuji výše uvedenou ruční odinstalaci, pak vypnout antivir, mít dostatečná práva, ověřit systémové požadavky a zopakovat oficiální instalaci ze studentského účtu.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Denis123 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.led.2018
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2018
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Denis123 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.led.2018 v 12:55
Dobrý den, při odinstalaci dle návodu mi vyskočilo dialogové okno že jeden z programů nelze odinstalovat protože je otevřen v Průzkumník windows. Nic otevřeného viditelně nebylo. Vše ostatní se odistalovalo vyjma AcSignCore16.dll které pořád zůstává v Program files-Common files-Autodeskshared a při pokusu o odinstalaci stále stejné dialogové okno, že nelze protože je otevřen v Průzkumník windows. Moc děkuji a zdravím Denis
Zpět nahoru
jirka1111 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.bře.2009
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jirka1111 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.čvc.2018 v 17:10
zdravim
mám podobný problém, sice že mi nejde spustit autocad. Nechtěl jsem zakládat nové téma, tak píšu sem..
Nejde mi spustit Autocad od verze 2016. Verze 2015 ještě ano, ale novější už ne.
Nevyhodí to žádnou chybovou hlášku, prostě po kliknutí na ikonu se nic nestane. Ani pokud spustím přímo acad.exe ve složce s nainstalovaným autocadem.

nesetkal se někdo s podobným problémem?

moje sestava:
Windows 7 64-bit ..SP1 + nějaké další (nespyingové) aktualizace
ASUS Z170-K, Intel Core i5-7600K KabyLake (Intel 630 - integrated graphic), 2x 8GB DDR4

Nevím, jestli by to nemohlo být tím, že nemám PCIE grafickou kartu, ale jedu na integrované grafické jádro - Intel 630 HD graphic

Díky, budu vděčný za jakékoli připomínky, nebo postřehy
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 396
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.čvc.2018 v 08:48
To vypadá na poškozené, odinstalované nebo nenainstalované soubory typu Microsoft Visual C++, nebo Microsoft . Net Framework.
Jan Kosík
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11839:AutoCAD LT 2019 se nespustí po migraci nastavení z LT 2018.
Tip 11473:Chyba: Sorry, this pre-release product has expired.
Tip 11730:Příkaz „Compress database“ zmizel z menu Plant3D 2018.
Tip 11657:Kde si mohu stáhnout 32bitový Object Enabler pro AutoCAD Civil 3D 2018?
Tip 11739:Nezměněný oborový model mezi verzemi AutoCAD Map 3D 2017 a 2018.
Tip 11552:3D model v AutoCAD Plant 3D se chybně zobrazuje


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.