Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 6312 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Přenos nastavení výřezu rozvržení do jiného výkres

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
bravebruce Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.kvě.2012
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD LT 2014, CADKON 2017 TZB
Stav: Offline
Bodů: 80
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bravebruce Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Přenos nastavení výřezu rozvržení do jiného výkres
    Zasláno: 20.úno.2018 v 13:22
Zdravím.
Dostal jsem jako podklad nový (změněný) výkres koordinační situace a potřeboval bych do něj přenést nastavení z původní situace. Přenesl jsem si tedy pomocí funkce "Ze šablony..." rozvržení z jednoho výkresu (souboru) do jiného. Jenže po přenesení rozvržení se nastavení výřezu (změna barev nebo tl. čar hladin) ztratila. Nevíte jak zachovat nastavení při přenosu ?
 
(Samozřejmě bych mohl nadále pracovat v původním výkresu, kde nastavení výřezu je již z dřívějška a změny v situaci do něj zapracovat, ale dohledávat jednotlivé rozdíly mezi situacemi je horší varianta, ne-li téměř nemožná).
 
Děkuji
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1255
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.úno.2018 v 14:53
Ten postup neznám, ale vím jak zkopírovat nastavení hladin v rozvržení. 
Ulože si stav hladin, a pak jej aplikujte v novém souboru (můžete jej buď vyexportovat do las, nebo jej přímo vytáhnout z dwg.) Při aplikaci pak nezapomeňte vypnout volbu "Apply properties as vp overrides".
Zpět nahoru
bravebruce Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.kvě.2012
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD LT 2014, CADKON 2017 TZB
Stav: Offline
Bodů: 80
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bravebruce Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.úno.2018 v 15:11
Původně odeslal(a) johny johny napsal(a):

Při aplikaci pak nezapomeňte vypnout volbu "Apply properties as vp overrides".
 
Tím myslíte možnost "Použít vlastnosti jako přepsání výřezu" ?
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1255
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.úno.2018 v 15:48
Jo - můžete to zkusit s tím a bez toho abyste viděl. Já nikdy nepochopil k čemu je to dobré.
Zpět nahoru
bravebruce Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.kvě.2012
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD LT 2014, CADKON 2017 TZB
Stav: Offline
Bodů: 80
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bravebruce Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.úno.2018 v 09:10
Nevíte někdo k čemu přesně ona volba slouží ?
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7052:Nově vytvořené rozvržení je prázdné (neobsahuje model).
Tip 1692:VIPProč zakrývá jeden výřez výkresového prostoru obsah jiného výřezu?
Tip 6028:Jak vložit rozvržení z jiného výkresu?
Tip 5869:Lze přiřadit výřezům samostatné výkresové styly?
Tip 4828:Nejednotková osa Y USS; normalizuji.
Tip 2310:VIPProč jeden výřez zakrývá druhý (je neprůhledný)?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.