Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2833 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Farba panela nástrojov

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
ibanato Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.kvě.2014
Lokalita: Slovensko
Používám:
ACAD2013, ACAD2016
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ibanato Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Farba panela nástrojov
    Zasláno: 11.dub.2018 v 09:57
Dobrý deň
Kolega dnes po naštartovaní Autocadu (ver.2016) zistil že má úplne poprehadzované užívateľske rozhranie. Väčšinu sme napravili, ale vraví že ikonky v paneloch nástrojov mal čitateľnejšie, má to teraz také bledšie. Dajú sa niekde nastavovať tieto parametre? Prikladám obrázok z môjho Autocadu kde je to OK.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 56921/PICS01.jpg

 
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
Stav: Offline
Bodů: 832
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.dub.2018 v 10:45
Zkuste zapnout "Tmave Schema"...
Options -> Display -> vlevo nahore..
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
ibanato Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.kvě.2014
Lokalita: Slovensko
Používám:
ACAD2013, ACAD2016
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ibanato Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.dub.2018 v 11:21
To som skúšal ako prvé, ale to je mu zas vraj moc tmavéBig smile.

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 438:VIPJak kreslit a tisknout z AutoCADu bílé entity na černém (nebo barevném) pozadí?
Tip 5453:Zobrazení barvy součástí a konstrukčních prvků v sestavě.
Tip 9386:Jak změnit barvu kurzoru v textovém editačním okně Inventoru?
Tip 1241:Jak změnit barvu pozadí v rozvržení - např. na černou?
Tip 8486:Jak změnit barvu stromů ve vystínovém pohledu Revitu?
Tip 6687:Snadné ztlumení hladin Xrefů.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,313 sekund.