Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2887 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vkládání dílů do sestavy z neaktivního projektu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
hoppt Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.úno.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2015
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace hoppt Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vkládání dílů do sestavy z neaktivního projektu
    Zasláno: 17.kvě.2018 v 09:56
Nevíte někdo jak udělat to, když bych si chtěl udělat na místním disku složku, kde budu mít nějaké součásti, které budu chtít vkládat do různých projektů? Jde mi o to, abych nemusel při každém otevření sestavy dohledávat daný díly nebo sestavu (myslím tím cestu k němu). Díky
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1027
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.kvě.2018 v 10:22
Na to slouží složky knihoven. Ty se dají namapovat do každého projektu. Jinak moje vlastní zkušenost je, že používám jenom jeden projekt a v pracovní složce si dělám strukturu podle jednotlivých "zakázek" nebo "projektů". Stejně se pracuje i v prostředí Vaultu.
Zpět nahoru
hoppt Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.úno.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2015
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace hoppt Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.kvě.2018 v 11:05
Děkuji za odpověď. A nemáte nějaký postup stručný jak to namapovat? dělal jsem dlouho v Catii, tak si zase musím Inventor připomenout
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9033:Jak v Inventoru vkládat šrouby a matice podle ČSN?
Tip 9399:VIPPočet kusů součásti v sestavě do výkresu dané součásti.
Tip 9951:iLogic pravidlo - kontrola ručního přepsání iVlastností.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 11667:VIPBarevné zvýraznění referenčních součástí v sestavě Inventoru (několik možností).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.