Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 5226 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Více pojmenovaných pozemků

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mickno Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 25.bře.2018
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mickno Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Více pojmenovaných pozemků
    Zasláno: 18.čer.2018 v 14:56
Hezký den,
chtěl bych požádat o radu. Nevíte, co po mě Revit chce, když na mě vyskočí hláška, kterou posílám v obrázku? Děje se tak, když v Master souboru mám osazený dům na terénu a kliknu na tlačítko publikovat souřadnice. 
V master souboru mám vytvořený terén v JTSK souřadnicích a připojuji .rvt soubor s vymodelovaným objektem, který chci na terén osadit.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 83400/35474343_10204773289609080_4577434526120148992_n.jpg


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17505
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.čer.2018 v 15:26
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Mickno Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 25.bře.2018
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mickno Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čer.2018 v 00:07
Děkuji, dělal jsem to trochu jinak. Teď už podle zmíněných článků to funguje. 

Měl bych ještě jeden doplňující dotaz, jestli můžu.
Když už používám sdílené souřadnice ze situace v .dwg, je možné nějak upravit projektovou nulu? Respektive výšku základního bodu. Níže posílám screen. Někde je tam špatně zadaná Ztová výška a stačilo by mi ji ručně přepsat, protože skutečnou výšku v m n.m. znám. Těch -1073741,824 nahradit za 256,325 m n.m.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 83400/Vyska_pozemek.JPG

Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5895
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.čvc.2018 v 06:22
Na kartě Správa můžete definovat souřadnice v konkrétním bodě.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 270/RVT_Zadat_souřadnice_v_bodě.png


PepaR
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 11317:K čemu je parametr „Pomůcky“ u objektů spojek?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.