Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2773 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Příkaz čisti Inventor 2019

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Rejlek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.čer.2006
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2019
Stav: Offline
Bodů: 78
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rejlek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Příkaz čisti Inventor 2019
    Zasláno: 20.čvc.2018 v 14:13
Dobrý den,
omlouvám se, jestli už tu ta otázka byla, ale když jsem použil hledání nenašel jsem ji.
Kde v Inventoru 2019 najdu příkaz čisti?
Potřebuji se totiž zbavit jednoho textu v razítku, ale když ho vymažu, tak mi Inventor při ukládání hlásí, že ten řetězec chybí. Což je docela podivné.

Děkuji předem za tipy,

David Rejlek
Zpět nahoru
JDoubrava Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.kvě.2018
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 22
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JDoubrava Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.čvc.2018 v 15:01
Jestli to byl jen text tak ty Inventor nejspíš nekontroluje. Čisti je u Stylů, v menu Správa - Styly.
Zpět nahoru
Rejlek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.čer.2006
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2019
Stav: Offline
Bodů: 78
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rejlek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.čvc.2018 v 15:06
Byl to text pro zadání s výzvou.
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 242
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.čvc.2018 v 15:07
Pak by to asi chtělo vymazat tu výzvu v definici razítka.
Mašek
Zpět nahoru
Rejlek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.čer.2006
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2019
Stav: Offline
Bodů: 78
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rejlek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.čvc.2018 v 15:09
Tu mám vymazánu, ale v tu chvíli, když chci uložit, inventor hlásí, že tam to zadání s výzvou není.
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 242
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.čvc.2018 v 09:05
A nemáte tam někde nastavenou kontrolu spouštěnou přes X-Tools nebo nějakým vlastním iLogic pravidlem?
Mašek
Zpět nahoru
Rejlek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.čer.2006
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2019
Stav: Offline
Bodů: 78
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rejlek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.čvc.2018 v 06:59
Dobrý den,
to je možné, ta šablona, která má v sobě ten text s výzvou je totiž dost letitý soubor, a člověk, který ho vytvořil, už tu bohužel nepracuje.
Měl by jste tip, jak toto odstranit, potažmo, jak na to přijít?
Zkoušel jsem v ilogic souborech hledat heslo scale, ale to nebyla ta správná cesta :(.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1057
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.čvc.2018 v 08:04
Aktualizace textového pole v razítku při uložení v X-Tools je, ale pokud to pole chybí, tak to žádnou hlášku nezobrazí a pouze nic neprovede.
Takže to vypadá buď na nějaký iLogic nebo VBA makro. V případě iLogicu by to bylo pravděpodobně lokální pravidlo, nebo alespoň lokání spouštěč.
U VBA se dá podívat do konzoly (Alt+F11)
 
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9996/24-7-2018_8-03-00.png

 
Zpět nahoru
Rejlek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.čer.2006
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2019
Stav: Offline
Bodů: 78
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rejlek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.srp.2018 v 11:26
Je to určitě z Ilogicu, ale v souborech pro ilogic jsem to nenašel.
Měl by jste tip, jak toto odhalit?

Předem děkuji,
David Rejlek
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1057
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.srp.2018 v 11:39
K tomu bych potřeboval mít ten dokument k dispozici. Nejlepší by bylo zadat to na náš Helpdesk.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,297 sekund.