Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3102 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

otváranie výkresov

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
jardoke Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 20.čvc.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jardoke Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: otváranie výkresov
    Zasláno: 08.srp.2018 v 21:10
Od určitej doby sa mi zmenil autocad pri otváraní výkresov. Ak som mal spustený autocad a otvoril som výkres v prieskumnikovi otvoril sa v spustenom cade. Teraz pri otvorení výkresu z prieskumnika sa mi znovu štartuje autocad a pri každom ďalšom výkrese sa štartuje znova. V čom je chyba? Zrejme nejaký príkaz sa samovoľne zmenil. Len neviem ktorý. poradí niekto?Cry
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5918
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.srp.2018 v 21:41
Dobrý večer, 

zkuste prosím proměnné PANELNÁSTROJŮ (_TASKBAR) a SDI nastavit na hodnotu 0.


Upravil PepaR - 08.srp.2018 v 21:50
PepaR
Zpět nahoru
jardoke Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 20.čvc.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jardoke Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.srp.2018 v 21:50
Skúsil som,nepomohlo. Aj som ukončil cad so zmenenou hodnotou znova naštartoval a skusil otvoriť výkres z prieskumníka a znova štartoval autocad s novým výkresom samostatne. Skontroloval som hodnotu a bola 0.

Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5918
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.srp.2018 v 22:00
Důvodů může být vícero, zkuste prosím ještě postupy v tipu 2312.
PepaR
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5843:Jak snadno přenést entitu mezi modelovým a výkresovým prostorem?
Tip 5596:Změna barev součástí sestavy se mi neprojevuje ve výkresovém pohledu.
Tip 5766:Připojování Xrefu, vkládání bloku nebo kopírování objektů je velmi pomalé.
Tip 6499:Zrychlení přepínání výkresů v AutoCADu 2009 a 2010.
Tip 246:Nefungující dialogy příkazů, výběru souborů a příkaz PLOT.
Tip 11407:Změny v instalaci Revitu 2018 - doplňky.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.