Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3753 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Problem s Catiou

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
rado36 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 08.bře.2017
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rado36 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Problem s Catiou
    Zasláno: 10.srp.2018 v 14:50
Dobry deň chcel by som sa opýtať či by ste mi vedeli pomoct s touto chybou neviem čo s tym mam robit :D
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 76439/chyba.jpg

Zpět nahoru
Mrázek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 05.říj.2004
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018
Stav: Offline
Bodů: 1175
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mrázek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.srp.2018 v 15:15
zkuste se dotázat na Catia fóru - http://www.catia-forum.cz/
Tady je to především o produktech Autodesku
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s.
AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018
Zpět nahoru
JDoubrava Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.kvě.2018
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 22
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JDoubrava Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.srp.2018 v 12:40
CATIA vám říká, že je něco špatně s náčrtem pro tu povrchovou plochu. Asi nedotažený, nebo ten Law.

Tady je více:
Zpět nahoru
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2018 Professional
Stav: Offline
Bodů: 342
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.srp.2018 v 06:24
Catia píše že Vámi vybraná Guide curve není spojitá.
Vypadá to že je z více kusů. Může to být jen malá mezera, která se snadno přehlídne.
 
Pavel Šimůnek
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10527:VIPChyba "Windows Installer" při instalaci AutoCAD LT 2016 pod Win10.
Tip 8079:VIPUnhandled exception při spuštění Autodesk Simulation 2012.
Tip 5366:VIPJak zvýšit výkon renderingu v Revitu?
Tip 4256:VIPChyba 1935 (MSXML2) při instalaci AutoCADu.
Tip 10504:VIPChyba 1635 při instalaci Service Packu.
Tip 7345:VIPPrázdný nebo poškozený dialog nastavení uchopování (osnap settings) v AutoCAD Architecture.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.