Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2629 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

dgn s vybranými hladinami

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Kamil Hronovský Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 23.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Civil 3D 2013
Stav: Offline
Bodů: 242
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kamil Hronovský Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: dgn s vybranými hladinami
    Zasláno: 06.zář.2018 v 13:18
Dobrý den,
mám dotaz - lze naimportovat soubor dgn jen s vybranými hladinami? Potřebuji převést několik map z dgn do dwg a nepotřebuji některé hladiny importovat.

Děkuji.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17661
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.zář.2018 v 13:36
To asi nepůjde - můžete je nejprve převést do DWG, oindexovat a pak načítat jednotlivé hladiny, ale rovnou z DGN ne, ani v Mapu/Civilu.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5921
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.zář.2018 v 03:26
Nejde to, napadá mě však podobná myšlenka, co pana Michal, při importu si hladiny, které v DGN nechcete namapovat do hladiny v DWG s názvem SMAZAT (nastavení mapování lze uložit), a pak jednoduše tuto hladinu smazat.

Nemám to však odzkoušeno.
PepaR
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6765:VIPProblém importu DGN souborů s MSLINK odkazy (-1).
Tip 1714:VIPJak přenést vybrané entity do aktuální hladiny jediným příkazem?
Tip 763:Objekty s velkými souřadnicemi jsou po exportu z Mapu v DGN posunuty.
Tip 11878:Chyba exportu DGN: Zvolený výchozí soubor je neplatný. Zvolte jiný výchozí soubor.
Tip 8372:Jak do Navisworks načíst DGN soubor s referencemi?
Tip 5985:Ignorování vnitřních stěn při DWG exportu z Revitu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.