Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 4049 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Rohové razítko

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
rada1 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 31.bře.2010
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
inventor2010
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rada1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Rohové razítko
    Zasláno: 09.zář.2018 v 14:37
Ahoj,
nemohl by mi někdo pomoci, kde najít rohové razítko pro Inventor 2017? Děkuji předem

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17650
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.zář.2018 v 15:01
Jak to myslíte? Standardní rohové razítko je součástí šablony pro zvolenou normu (např. DIN) - viz Zdroje výkresu > Rohová razítka. Můžete si jej upravit nebo vytvořit nové.

Další rohová razítka najdete např. v Knihovně - https://www.cadforum.cz/catalog/?q=rohov%E9+raz%EDtko
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
rada1 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 31.bře.2010
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
inventor2010
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rada1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.zář.2018 v 13:10
Dobrý den,
v příloze posílám odkaz co si představuji. Zda něco takového bych mohl získat. 

https://www.inventor3dblog.cz/autodesk-inventor-jak-prevest-pozici-dilu-z-rozpisky-do-rohoveho-razitka-na-vykrese/

Dá se to jako hotová utilitka někde stáhnout zdarma?Smile

Děkuji za odpověď
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17650
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.zář.2018 v 14:29
Tento požadavek bych tedy z původního dotazu nerozluštil :-).

Je to trochu kontroverzní a nebezpečný požadavek, protože komponenta může být součástí více sestav a čísla pozic pak samozřejmě nesouhlasí, ale pokud to ohlídáte jinak, pak můžete použít následující jednoduché iLogic makro - viz tip:

https://www.cadforum.cz/cadforum/jak-prenest-cisla-pozic-z-kusovniku-do-ivlastnosti-komponent-tip12009
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
rada1 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 31.bře.2010
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
inventor2010
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rada1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.zář.2018 v 16:58
Dobrý den,
děkuji za tak rychlou reakci a omlouvám se za předešlé formulace, ale asi si sám s takovým zásahem neporadím. Spíš mi šlo o něco co je již odzkoušené. Samozřejmě i se spodním rohovým razítkem. Nechci ale použít již přednastavené šablony z Inventoru nebo cadfóra. Určitě máte přehled s vašimi znalostmi, kde něco takového sehnat Smile.

Děkuji za vstřícnost
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 2849:VIPJak v rohovém razítku IDW výkresu Inventoru snadno uvést celkovou hmotnost, objem sestavy nebo měřítko?
Tip 4182:Jak v rohovém razítku zobrazit název RVT souboru a cestu?
Tip 9908:VIPZkreslené a posunuté texty v DWF/PDF výstupech z Vault JobServer.
Tip 7887:Otazníky v rohovém razítku Revitu.
Tip 7522:Jak přenést nové rohové razítko do jiného výkresu Inventoru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,422 sekund.