Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 5897 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Kde jsou uloženy styly sady kódů?

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2127
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Kde jsou uloženy styly sady kódů?
    Zasláno: 13.zář.2018 v 12:43
Dobrý den
Vzhledem ke kooperaci bych se chtěl zeptat, kde se ukládají styly sady kódů.
V konkrétním DWG nebo v civilu na konkrétním PC (a kde) ?
Děkuji
J. Mantlík

Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5894
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.zář.2018 v 06:39
Možná to bude slepý výstřel, třebas však pomůže odkaz na About Localizing or Modifying Subassembly Codes, kde píší něco o cestě C:\ProgramData\Autodesk\C3D <version>\enu v CZ případě pravděpodobně csy.
PepaR
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1488
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.zář.2018 v 08:42
Dobrý den,
pan kolega Vás navádí spíše na vlastní lokalizační soubor kódů podsestav. Pokud se ptáte na klasické "tabulky" stylů sad kódů v nastavení. Tak ty jsou uloženy vždy ve výkrese resp. šabloně .DWT.

Martin Folber
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2127
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.zář.2018 v 11:01
Děkuji, předpokládal jsem to tak.
S tím částečně souvisí další dotazy :
1) Je možné do rozpracovaného dwg (C3D) nějak načíst/"dostat" novější (tedy upravenou) verzi šablony ? (aby tam byly i novější úpravy stylů, spod)

2) V souvislosti s plánovaným přechodem na 2019 - Je možné přenést úpravy z aktuálně používané šablony 2017 do nové šablony 2019 ?

Děkuji
J. Mantlík

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1488
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.zář.2018 v 11:14
Dobrý den,
1) Částečně ano, Civil na to má v ribonu Správa přímo funkci: Importovat styly
2) Částečně ano použitím stejné funkce či triku přes vložení bloku. Máme na to tip zde na CF.

V obou případech píši částečně ano, protože tato funkce bohužel nefunguje na 100%. Něco se přenese a něco ne. Je nutné styly po importu ručně projít a zkontrolovat. Druhou metodou (možná o něco spolehlivější) je tahat styl za stylem přes Nastavení v průzkumníku.


Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2127
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.zář.2018 v 11:22
Děkuji
J. Mantlík

Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 3D, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 79
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.zář.2018 v 12:22
Dobrý den, 

z mé zkušenosti není možné přenést spolehlivě nastavení z jedné šablony na druhou, pokud se jedná o novější verzi stejné šablony. Typicky CAD Studio silniční šablona 1.2 na 1.5 to nebude fungovat.

Pokud by to byly komplet jiné šablony, je to možné provést přes zmiňovaný Import nebo referenci na kartě správa. Z mého pohledu trochu spolehlivější než tahat přes Nastavení (Paletu nástrojů) takže trochu jiné zkušenosti než píše Martin :)


Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2004:Kde jsou uloženy styly vyplnění (původně .RPF)?
Tip 8134:AutoCAD nečerpá síťovou licenci Building Design Suite.
Tip 7743:Kde má Inventor uloženu Knihovnu stylů?
Tip 7470:Kde jsou uložena pojmenovaná nastavení pro eTransmit?
Tip 5557:VIPUložení nastavení výkresové sady včetně transformace v AutoCAD Map.
Tip 3766:Jak uložit pouze změny stavu DWF připomínky (redline)?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,375 sekund.