Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3079 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Instalace Inventoru po vyměně HDD

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Permonik Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 26.říj.2011
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Fusion 360, Inventor 2018 Prof., AutoCad 360
Stav: Offline
Bodů: 481
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Permonik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Instalace Inventoru po vyměně HDD
    Zasláno: 17.zář.2018 v 11:01
Dobrý den,

na NTB jsem vyměnil HDD a chci znova nainstalovat Inventor, bohužel po stažení instalace ze stránek Autodesku (metoda instalovat, stahnout), se stahné soubor, po spušštění se objeví dialog, zda chci instalovat, odkliknu spustit a nic. U možnosti stahnout přes prohližeč, se stáhne soubor, spusti a po Inicializaci se sám zavře, bez jakéhokoliv zobrazení.

Kde muže být problém, před tím šla instalace bez problému?
Ing. Tomáš Mlčák - Digitální prototypování, Konstrukce strojů a zařízení, Fotogrammetrie, Vývoj pásových jednotek
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17582
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.zář.2018 v 11:22
Neblokuje to antivir? Co se píše v protokolu? (.LOG v TEMP adresáři)
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Permonik Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 26.říj.2011
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Fusion 360, Inventor 2018 Prof., AutoCad 360
Stav: Offline
Bodů: 481
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Permonik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.zář.2018 v 11:56
sfx píše:

Error is: 0x3df9a0. Failed to verify signature.    Exiting application.

A zbylé dva tohle:

2018-09-17T08:26:18 INFO:: Begin to call RetrieveMetadata.
2018-09-17T08:26:18 INFO:: Path of the stub executable = [C:\Users\Tomas\Desktop\Inventor_Pro_2019_Czech_Win_64bit_wi_cs-CZ_Setup_webinstall.exe]
2018-09-17T08:26:19 INFO:: The file "C:\Users\Tomas\Desktop\Inventor_Pro_2019_Czech_Win_64bit_wi_cs-CZ_Setup_webinstall.exe" is not properly signed. WinVerifyTrust() return value [800b010a], GetLastError() return value [800b010a].
2018-09-17T08:26:19 ERROR:: Error occurred, error code = [1].
Ing. Tomáš Mlčák - Digitální prototypování, Konstrukce strojů a zařízení, Fotogrammetrie, Vývoj pásových jednotek
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17582
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.zář.2018 v 12:45
To vypadá, že se jen chybně stáhnul ten WI "preinstaller". Raději použijte plnou instalaci (metoda: stáhnout do prohlížeče).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Permonik Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 26.říj.2011
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Fusion 360, Inventor 2018 Prof., AutoCad 360
Stav: Offline
Bodů: 481
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Permonik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.zář.2018 v 18:22
Zkoušel jsem všechny 3 možnosti a několikrát a bohužel nepovedlo, zkoušel jsem i jiné verze.
Nakonec jsem to řešil "vytažením" instalačky z havarováného disku.
Ing. Tomáš Mlčák - Digitální prototypování, Konstrukce strojů a zařízení, Fotogrammetrie, Vývoj pásových jednotek
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.