Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2305 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zmražené hladiny

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Koluch Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.dub.2012
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 43
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Koluch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Zmražené hladiny
    Zasláno: 21.zář.2018 v 12:20


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 40779/zmražení_hladiny.png

Dobrý den,
poraďte mi, prosím, s rozmražením a mražením hladiny.

Mám vytvořenou hladinu KOTY (vytvořeno jako zmražena va všech výřezech) a v té si nakreslím kóty.
Pak se přepnu do jiného rozvržení a tam ve výřezu vidím kóty, přitom je hladina zmražena.
Nepomůže RE ani REV. Pomůže až rozmražení (sloupec Zmrazit ve výřezu) a opět zmrazit.
Nevíte, v čem by mohl být problém?

Děkuji, Lukáš Kolúch.

Zpět nahoru
Koluch Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.dub.2012
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 43
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Koluch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.zář.2018 v 12:23
Také jsem zkusil výkres zavřít a znovu pustit AutoCAD - pomohlo to - kóty zmizely tam kde neměly jít vidět. Ale to přeci není řešení, vůbec by se ty kóty v jiném rozvržení neměly zobrazit.
 
 
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1299
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.zář.2018 v 13:16
REGENALL nepomůže?

Jinak v Options/System jsou Layout Regen Options...



Upravil johny - 21.zář.2018 v 13:30
Zpět nahoru
Koluch Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.dub.2012
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 43
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Koluch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.zář.2018 v 14:13
Super, nastavení regenerace při přepínání rozvržení pomohlo.
Děkuji.
LK
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6256:Nefunguje mi uchopování bodů AEC objektů v AutoCADu Architecture.
Tip 8514:Jak vymazat všechny zmrazené nebo vypnuté hladiny?
Tip 3777:Jak lze v AutoCADu kreslit i do zmrazené nebo zamčené hladiny?
Tip 3501:Jak vynutit nebo zabránit vytváření zmrazených hladin v nových rozvrženích?
Tip 5045:VIPDialog příkazu Správce hladin nefunguje - skončí na Fatal Error.
Tip 3447:VIPJak vypnout uchopení objektů ležících v určité hladině?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.