Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2808 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

zobrazenie každého výkresu na lište

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
racto0 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 05.srp.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 94
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace racto0 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: zobrazenie každého výkresu na lište
    Zasláno: 10.říj.2018 v 14:30
Zdravím. Ako si nastavím aby mi každý nový výkres neukazovalo aj na systémovej lište.
Chcem tam mať len jeden Autocad,  aj keď mám otvorených viac výkresov.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 17583
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.říj.2018 v 14:32
Viz příkaz TASKBAR
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
JDoubrava Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.kvě.2018
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 22
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JDoubrava Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.říj.2018 v 14:35
Není TASKBAR spíš proměnná?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 17583
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.říj.2018 v 14:38
Má podobný charakter jako proměnná, ale je to příkaz, nereaguje na _SETVAR.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
racto0 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 05.srp.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 94
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace racto0 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.říj.2018 v 15:20
súúúperrrrr ďakujem :)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2146:Jakou klávesou přepínat mezi okny výkresů?
Tip 3244:Příkazy Express Tools nejsou dostupné.
Tip 6803:Zobrazení vztahu vazeb mezi prvky modelu Inventoru.
Tip 8028:AutoCAD Architecture 2008 a vyšší - přesnost.
Tip 4913:Jak se liší cenové náklady na inkoustový, laserový a LED tisk?
Tip 3335:SP1 pro Mechanical Desktop 2004 hlásí Nesprávná verze produktu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.