Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2407 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Oříznutí bloku

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
5fred5 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 19.dub.2018
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace 5fred5 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Oříznutí bloku
    Zasláno: 24.říj.2018 v 21:19
Dobrý den,

mám takový problém, potřebuji ořezat blok čárou viz obrázek:

blok je kreslen polylinii. Zkoušel jsem příkaz "lineworktrim" ale nefunguje to.  Má někdo zkušenost, jak to udělat aniž bych musel blok rozložit?

díky moc!
Zpět nahoru
5fred5 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 19.dub.2018
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace 5fred5 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.říj.2018 v 21:22

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 83924/blok.jpg

Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1296
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.říj.2018 v 09:49
Příkazem XCLIP pokud nechcete měnit entity uvnitř bloku, čili že ten blok používatáte hodněkrát.

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5436:Oříznutí čar k bloku.
Tip 274:Oříznutí textem
Tip 343:VIPProblém tisku - nesprávně oříznuté texty ve výřezech AutoCADu 2000.
Tip 278:Oříznutí bez hranic...
Tip 2852:VIPJak vytvořit nepravidelný výřez s otvorem?
Tip 1839:Oříznutý výstup při tisku z PageMakeru 6.5/Mac na DesignJet 10ps/20ps.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.