Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2544 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Chybějící text v detailu u AutoCADu Mechanical

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
kmik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.říj.2004
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kmik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Chybějící text v detailu u AutoCADu Mechanical
    Zasláno: 07.lis.2018 v 17:26

Dobrý den,

pokud je v oblasti, ze které chci udělat příkazem "amdetail" zvětšený detail, i nějaký text nebo mtext, pak ve zvětšeném detailu tento text není zobrazený. Jediné řešení, jak to obejít, na které jsem přišel, je rozložení textu před vytvořením detailu příkazem "txtexp" z ExpressTools. Neznáte někdo nějaký "čistší" způsob?

S pozdravem
 
Milan
 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17661
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.lis.2018 v 19:13
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
kmik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.říj.2004
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kmik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.lis.2018 v 09:02
Dobrý den,
 
v tipu zmiňovaná volba "Použít asociativní detail" je v mém případě neaktivní:
 

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 193/detail.jpg

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7013:AMDETAIL nevytvoří detail z entit AutoCADu.
Tip 9890:Po otevření výkresu ze starší verze Mechanicalu se posune popiska detailu.
Tip 9974:AutoCAD mi nezobrazuje obloukový text v DWG výkresu.
Tip 5974:VIPVlastní jazykové překlady v MLD souborech AutoCADu Mechanical.
Tip 2793:Jak v Inventoru vytvořit obdélníkový detail místo kruhového?
Tip 5568:VIPJak přidat vlastní ocelové profily do knihovny AutoCADu Mechanical?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.