Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 1187 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Export geometrických dat do HEC-RAS

 Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv
Autor
Jan Jirásek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 169
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.pro.2018 v 23:03
Na jednom z PC je to u mne taky v pořádku, ale jinde … Kromě standardních Autodeskových doplňků používám na všech PC pouze BIMTech Tools, nic dalšího a už vůbec ne nic necertifikovaného. Pokud rezidentní aplikací myslíte pozůstatek z předchozích instalací, tak min. jednoho PC se to netýká, neboť je nové s první instalací Civilu.
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1558
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.led.2019 v 09:59
Zdravím Vás v novém roce,
řeším ten náš HEC-RAS problém s Autodeskem a i oni mají problém nasimulovat toto chování na českém C3D. Radí ale spustit Civil 3D v jiném "AutoCAD" profilu..nebo přes ikonu ...C3D metrický.
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
Jan Jirásek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 169
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.led.2019 v 03:12
Dobrý den, taktéž zdravím a děkuji za informaci. Momentálně nemám mnoho času se tomu věnovat, ale určitě to vyzkouším a dám vědět. J.
Zpět nahoru
Pelo Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.říj.2008
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Pelo Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2019 v 08:07
Dobrý den,
byl jsem dlouhý čas offline, děkuji za velmi podnětné nápady, jak problém vyřešit. Na nekorektní export nemá vliv nastavení oblasti a jazyka ve Windows 7/10, nainstalovaná verze nebo nastavení HEC-RASu, ani typ Civil šablony. S největší pravděpodobností je problém s pluginem BIMTech Tools. Po odinstalaci pluginu export do .GEO proběhne v pořádku, po zpětné instalaci opět místo desetinných teček čárky. Vůbec by mě nenapadlo tyto dvě záležitosti dávat do spojitosti.
Díky, P.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7242:Modelování proudění vody v říčním korytě (Civil3D a HEC-RAS).
Tip 8931:HEC-RAS Import/Export ve vyšších verzích AutoCAD Civil 3D.
Tip 6851:Prohrábky koryta v Civil 3D.
Tip 6426:VIPKvalitní export dat z Topobase do DWG.
Tip 5415:VIPPřevod grafických a popisných dat z AutoCAD Mapu do Oracle.
Tip 4649:Jak vytvořit DWF soubor obsahující atributy objektů?


 Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.