Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3397 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Chyba 1606 při instalaci.

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Vojta8 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.lis.2018
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vojta8 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Chyba 1606 při instalaci.
    Zasláno: 28.lis.2018 v 19:20
Dobrý den,

chtě bych Vás poprosit o radu. Jsem studen VUT, a potřeboval bych nainstalovat studenskou verzy AutoCadu 2018 (již jsem instaloval dříve na pc a bez problému). Jenomže při instalaci na notebook (Lenovo ThnikPad E580) my při instalaci běžné studentské volně dostupné verze vyskakuje chybové hlášení "1606" a dále text: "Nelze získat přístup k umístění v síti Autodesk\AutoCad 2018\R22.0". Poté se instalace ukončí.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 88221/Snímek_obrazovky_12.png


Jsem tu na fóru nový, a tak se předem omlouvám, jestli dotaz nesouvisí s účelem této stránky.

Děkuji všem za jakoukoliv odpověď.

Vojtěch
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17730
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.lis.2018 v 07:28
Dotaz přesně souvisí s účelem této stránky.

Uvedená chyba může mít řadu příčin. Je na tom notebooku nějaký doplněný disk? (např. SSD) Může tam být pozůstatek nějaké předchozí instalace? Pokud ano, zkuste opravit pomocí Microsoft Fix It. Můžete si také stáhnout a nainstalovat novější verzi 2019.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Vojta8 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.lis.2018
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vojta8 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.lis.2018 v 19:36
Ano, zapomněl jsem zdělit. Operační systém je Windows 10, notebook obsahuje SSD. Autocad už jsem měl dříve nainstalovaný (bez problému fungoval), ale následně byl odinstalován. Myslel jsem, že už ho nebudu potřebovat.

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4939:VIPChyba 1606 při instalaci síťového AutoCADu.
Tip 9446:VIPChyba 1606 při instalaci na počítač s doplněným diskem (např. SSD)
Tip 8786:VIPChyba 1606 při síťové instalaci prostřednictvím GPO nebo SMS - řešení.
Tip 11749:VIPChyba 1601 při instalaci Revitu 2018.
Tip 7985:VIPInstalace AutoCADu 2012 opakovaně končí samovolným restartem (chybou).
Tip 7028:VIPVyjímka při spuštění AutoCADu: 0(e0434f4dh) na adrese 7C812AFBh


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,225 sekund.