Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2431 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Lze merit pouze v ose x a y

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
ipralin Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 20.srp.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2008
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ipralin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Lze merit pouze v ose x a y
    Zasláno: 05.pro.2018 v 11:35
Dobry den.

Mel bych prosbu o radu - snad popisi spravne...

Pouzivam na mereni vzdalenosti klav.zkr. VZD, tim jsem mohl soucasne merit v ose x, y a z...Nyni mi z nejakeho duvodu jde timto merenim vzdalenosti merit pouze v ose x a y, z je vzdy 0 - celou dobu pouzivam souradny system USS Global. Nemohu prijit na to kde je chyba. 

Netusite nekdo prosim co s tim?

Dekuji.

IB
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
Stav: Offline
Bodů: 876
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.pro.2018 v 11:38
Zkuste prosim promennou
OSNAPZ
nastavit na 0
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
ipralin Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 20.srp.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2008
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ipralin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.pro.2018 v 11:44
Prednastavena na hodnotu 0 byla a zkusil jsem znovu nastavit na 0 a nic... :(
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2124:VIPJak změnit měřítko výkresu pouze v jedné ose (jen X, jen Y, jen Z)?
Tip 361:Rozložení bloků s nestejným měřítkem.
Tip 1255:Orto panoramování.
Tip 1017:Jak lépe otáčet 3D modelem pomocí 3DORBIT?
Tip 6745:Jak měnit měřítko objektu vkládaného ze schránky (ctrl+v)?
Tip 1115:VIPChyba: rozdíl měřítek v ose X a Y při editaci obrázku v CAD Overlay 2000.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.