Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2463 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

C3D2019 a PlexEarth4

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Romain Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 24.dub.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
C3D 2019, Map3D2016, Infraworks, ReCAP
Stav: Offline
Bodů: 320
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Romain Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: C3D2019 a PlexEarth4
    Zasláno: 05.pro.2018 v 11:58
Dobrý den, v C3D2019 mám vytvořený povrch (styl Trojúhelníky) a prostřednictvím PlexEarth 4 exportuju do Google Earth. Bohužel se mě vyexportují pouze hrany a ne výplně (samozřejmě také naswtavuju styl v GE, ve vlastnostech - Styl,Barva - Vyplněné). PE3.6 to fungovalo korektně.
Nemáte s tím někdo zkušenosti? Děkuji
Roman JANEČEK / Prague Airport
LetGIS
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1533
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.pro.2018 v 12:56
Ahoj Romane,
mám to hnát do Řecka na vývoj? Po pravdě to nemám vyzkoušené.

Měj se
M. 
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1533
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2018 v 09:24
Ahoj Romane,
nedalo mi to a napsal jsem za Tebe do vývoje. Doporučují upravit zde:

"Export KML/KMZ" -> "Options" -> "Solids & Surfaces"

Když nepomůže, tak prosí o soubor k testování.

M. 
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1533
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.pro.2018 v 09:40
Ahoj Romane,
mělo by to být opravené. Zde je nová verze.

Prosím dej pak vědět.

Měj se
M.


Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
Romain Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 24.dub.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
C3D 2019, Map3D2016, Infraworks, ReCAP
Stav: Offline
Bodů: 320
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Romain Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.pro.2018 v 13:32
Perfektní spolupráce. Nainstalováno a funguje. Dal jsem i novou verzi GE.
Děkuji
Roman JANEČEK / Prague Airport
LetGIS
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12283:Jak prohlížet, testovat a ladit NC kód z CAM aplikace, např. z Fusion 360?
Tip 12267:Nelze reinstalovat či odinstalovat/odebrat CAD aplikaci.
Tip 12236:UnfoldRS - rozvin 3D povrchů do 2D v AutoCADu.
Tip 12140:Nastavení bezpečnosti v 3ds Max.
Tip 12139:Nastavení bezpečnosti souborů a aplikací v Revitu.
Tip 12133:Nastavení bezpečnosti souborů a aplikací v Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.