Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3077 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Instalace ACAD LT 2013 a obnova pracoví plochy

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
martincv Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.led.2017
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
AUTOCAD LT 2013
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martincv Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Instalace ACAD LT 2013 a obnova pracoví plochy
    Zasláno: 07.led.2019 v 13:52
Instaluji na nové PC AutoCAD  LT 2013 - na starém PC mám nastavenou pracovní plochu, její rozvržení a lišty dle nejčastějšího použití - standartní mi nevyhovuje.
Lze toto nějak přenést na nové PC? - za 6 let už si nepamatuji přesný postup, jak jsem to udělal....
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18619
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.led.2019 v 14:06
Pokud ten nový počítač nemá Windows 10, měly by fungovat příkazy Export nastavení a Import nastavení aplikace AutoCAD LT ve Windows menu Start. 
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
martincv Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.led.2017
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
AUTOCAD LT 2013
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martincv Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.led.2019 v 14:08
Díky - bohužel nový PC je již s Windows 10
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18619
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.led.2019 v 14:08
V tom případě budete potřebovat novější verzi AutoCADu LT - tedy LT 2019.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
martincv Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.led.2017
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
AUTOCAD LT 2013
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martincv Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.led.2019 v 14:11
LT 2013 mi vyhovuje.... nechce se mi do 2019 ...
2013 jsem nainstaloval a zatím běží... pokud si vše nastavím znovu ručně bude LT 2013 na W10 fungovat?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18619
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.led.2019 v 15:19
Pokud nechcete vyšší verzi aplikace, nainstalujte si na PC starší, aplikací podporovanou verzi operačního systému - tedy např. Windows 7. Verze 2013 není na Windows 10 podporována a budete postupně narážet na různé nekompatibility.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
martincv Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.led.2017
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
AUTOCAD LT 2013
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martincv Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.led.2019 v 16:46
Zdravím, chci si tedy zakoupit AutoCAD LT 2019 - dnes jsem zkoušel na W10 LT 2013 a je velmi nestabilní a padá.... jaké jsou možnosti?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18619
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.led.2019 v 17:46
AutoCAD LT 2019 je nabízen formou subscription - jednotlivé varianty najdete zde:
https://shop.cadstudio.cz/autocadlt/
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
martincv Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.led.2017
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
AUTOCAD LT 2013
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martincv Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.led.2019 v 14:29
Dobrý den,
naistaloval jsem si zatím AutoCAD LT 2019 - zkušební 30 denní verzi na PC s Windows 10.
Na původním PC s Windows 7 mám AutoCAD LT 2013.
Existuje nějaký návod, jak migrovat nastavení, lišty a nástroje mezi PC, abych si LT 2019 nemusel od začátku přizpůsobovat a nastavovat?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18619
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.led.2019 v 15:53
Zkuste ten výše uvedený Export/Import, ale asi bude potřeba upravit cesty.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
martincv Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.led.2017
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
AUTOCAD LT 2013
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martincv Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.led.2019 v 17:05
tak to bohužel nejde....
při importu mi to hlásí, že balík pro migraci je určen pro:
AutoCAD LT 2013 - česky (405)
Může být importován pouze do stejné verze produktu se stejným nastavením jazyka...

nevíte co s tím?
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1194:Jak zjistit plochu existující šrafy?
Tip 8664:Instalace Inventoru a Inventoru LT na stejném počítači.
Tip 9334:VIPChyba setup.exe /FirstRun /SecondRun při instalaci CAD aplikace.
Tip 8839:VIPChyba 1603 při instalaci Autodesk Design Suite 2013.
Tip 8579:Česká lokalizace CAD aplikací 2013 formou "Language Packu".
Tip 7501:Jak přeskočit kroky v sérii UNDO/ZPĚT?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.