Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2613 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Infraworks to Revit 2019

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2019, Revit ->2019
Stav: Offline
Bodů: 3298
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Infraworks to Revit 2019
    Zasláno: 10.led.2019 v 16:11
Dobrý den, jak dostanu vygenerovaný model v Infraworks do Revit 2019, ideálně se samostatnými budovami a dalšími objekty, jak jsou v Infraworks? Cesta přes fbx do Navis a pak import koordinačního modelu jako jednoho velkého celku řešením není.
Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 3D, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 90
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.led.2019 v 16:19
Dobrý den, troufám si tvrdit, že export z Infraworks tuto možnost neumožní. Budovy v Infraworks nejsou 3D tělesa, tedy se z databáze ani nedají vytáhnout. Asi by to znamenalo složité úpravy a řezání výsledného celkového solidu.
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1530
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.led.2019 v 16:32
Dobrý den,
hlavně smysl Infraworks je opačný...agregovat různá data do Infraworks např. i z Revitu a ne všechno vkládat do Revitu...
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2019, Revit ->2019
Stav: Offline
Bodů: 3298
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.led.2019 v 16:59
Snahou je využít rychlý model okolí objektu, který umí IW vytvořit velice rychle. No jo...
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9940:Jde do Revitu načíst SKP soubory ze SketchUp 2013 či 2018?
Tip 12203:Mohu mít na počítači nainstalováno více verzí ReCap Pro najednou?
Tip 12125:Jaký je rozdíl mezi funkcí Cloud Model (Revit 2019.2 a vyšší) a Revit Cloud Worksharing?
Tip 10287:Mohu nainstalovat InfraWorks 360 2016 souběžně s verzí 2015?
Tip 10202:InfraWorks 2015 mi havaruje při importu DAE nebo FBX souboru.
Tip 10171:Generování budov s dvorky v Infraworks.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,189 sekund.