Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3149 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Obnovení výkresu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
deutsch Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.led.2015
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD2015, Inventor2015, Showcase2015
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace deutsch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Obnovení výkresu
    Zasláno: 13.led.2019 v 15:52
Dobrý den,
omylem jsem si vypnul výkres a neuložil jsem data za cca 2hodiny. Mám nastavené automatické ukládání po 10-ti minutách. Je možné někde najít poslední verzi automatického uložení nebo něco takového?

Děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18065
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.led.2019 v 21:23
Při regulerním ukončení se bohužel časové zálohy smažou. Jediné co ochrání v těchto případech je SureSave - viz příbuzný tip:
https://www.cadforum.cz/cadforum/jak-neprijit-o-editace-dwg-vykresu-i-pri-ukonceni-bez-ulozeni-tip8768
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
deutsch Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.led.2015
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD2015, Inventor2015, Showcase2015
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace deutsch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.led.2019 v 21:51
Ahaa, škoda. Děkuji za odpověď a za typ.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8941:Nově vytvořený výřez zkopírováním existujícího je vždy vypnutý.
Tip 8768:Jak nepřijít o editace DWG výkresu i při ukončení bez uložení.
Tip 956:Existuje nějaká utilita pro uložení a obnovení stavu hladin (zap/vyp,zmrazena,...) ve výkresu?
Tip 6796:VIPObnovení chybějících příkazů AutoCADu v ADT/Architecture.
Tip 6906:VIPDva triky pro opravu rozpadlých šraf.
Tip 4657:Odstranění výkresových objektů z definice plochy.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.